Mεγάλη ζημιά πάθαμε παλουκάριααα... Με 3-4 ο καθένας μας βλέπω!
Θα ακολουθήσει παρουσίαση αργότερα. Τώρα πακετάρω για 4ήμερο Σαλόνικα.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σας και πάλιεεεε...
Ανοίγω το κουτάκι λοιπόν που περιέχει και τον Melo, αφήνω τον Melo στην άκρη για να τον φωτογραφίσω αργότερα πάνω σε μακαρόνια και να βάλω λεζάντα "Melo-μακάρονα", δεν ασχολούμαι με το κουτί και το τί δείχνει σε κάθε όψη γιατί βαριέμαι, και μπαίνω στο ψητό...
Έχω βολευτεί τρομερά (το ξέρετε οι περισσότεροι) εδώ και πολλούς μήνες το Wye 85w. Από τότε που πρωτοέπιασα στα χέρια μου το πλαστικό αυτό μοντάκι, δεν κατάφερα να το αντικαταστήσω με κανένα άλλο μονομπάταρο. Όλα μου φαίνονται βαριά. Είναι το καθημερινό μου μοντ.
Ε, βρέθηκε άξιος αντικαταστάτης του. Το Pico X.
Ένα μοντάκι:
- Πολύ μικρό (μαζί με το καπάκι της μπαταρίας, πιο κοντό ακόμα και από το wye 85w)
- Πολύ ελαφρύ (πλαστικό)
- Με βολικό πιάσιμο
- Με αξιοπρεπέστατη πλακέτα
- Με ωραία rubber υφή που στο πέρασμα του χρόνου θα γίνεται άσχημη και κολλώδης (χεσθήκαμε)
- Με φανταστικά χρώματα, εκτός του ασημένιου.
Είναι το V2 του κλασσικού Pico 22mm, όπως θα έπρεπε να είναι.
Μπορεί να είναι λίγο πιο μπούλικο, αλλά παραμένει εξίσου βολικό με το κλασσικό. Δείχνει πιο όμορφο και πιο ποιοτικό, παρά το ότι δεν είναι μεταλλικό.
Το καπάκι της μπαταρίας βιδώνει πιο εύκολα από αυτό του κλασσικού και το κεντρικό πλήκτρο του έχει πολύ ωραιότερη αίσθηση. Δίνει σχεδόν άμεσα ρεύμα με το πάτημα. Έχω όμως χρησιμοποιήσει και γρηγορότερα. Το wye πχ, έχω την αίσθηση πως είναι ελάχιστα γρηγορότερο. Δεν είναι κάτι όμως που ενοχλεί κιόλας. Μisfire δεν έχουν τύχει ως τώρα.
Η "βάση" του πόλου του είναι μια τρίχα πιο ψηλή από το υπόλοιπο σώμα, οπότε και προστατευεται η υφή του από το βίδωμα-ξεβίδωμα ατμοποιητών.
Η οθόνη του απροβλημάτιστη, αν και όχι η πιο φωτεινή, ωραίο και απλό στην πλοήγηση μενού.
Εκ πρώτης όψεως, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Οι περιορισμοί του κλασσικού Pico ως προς τη διάμετρο των ατμοποιητών, παραμένουν και εδώ. Προσωπικά, δε θα έβαζα πάνω του ατμοποιητές ψηλούς και μεγάλου βάρους, κι ας ήταν 22mm. Το κέντρο βάρους θα ανεβαίνει πολύ ψηλά και θα είναι ασταθές το συνολάκι.
Συμπέρασμα; Έρωτας. Ξεκίνησα με το πράσινο, αλλά θέλω και ένα μπλέ και ένα μαύρο.
Υγ.: Σόρρυ για την ποιότητα των φωτό. Δεν είμαι στην "έδρα" μου. Υπόσχομαι να εμπλουτίσω το θέμα με καλύτερες (και να κόψω και τα νύχια μου
) μετά τις 3 του μηνός...
Ας μεταφέρει κάποιος αντμιν την παρουσίαση στο πρώτο ποστ...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγινε μεταφορά της παρουσίασης στο πρώτο μήνυμα του θέματοςΔεύτερη παρουσίαση από το μέλος Kotsos75 εδώhttp://vaping.gr/index.php/topic,43809.msg1415751.html#msg1415751