Γεια χαρά σ'όλη τη παρέα..

είμαι νέος ατμιστής και δυστυχώς εδω στην τελευταία τρύπα που βρίσκομαι, έχει μονο ενα μικρο μαγαζάκι με είδη για ΗΤ και φυσικά Liquid της Dekang.
Σκέφτηκα πριν ξεκινήσω να να αγοράζω με το..''κιλό'' απο το νετ, να δοκιμάσω πρώτα αυτα της dekang που έχει το μαγαζάκι...
Αγόρασα davidoff 11mg σαν πρώτο Liquid και είμαι απιστευτα ευχαριστημένος. Απο φίλο δοκιμασα το USA MIX(Marlboro), επίσης dekang και 11mg. Επίσης πολύ καλό. Σήμερα αγόρασα vanilla dekang 11mg και δεν μου αρεσε. Θεωρώ οτι δεν ειναι κακό, απλά δεν είναι του γούστου μου...μάλλον τα χρώματα, φρου φρου και αρώματα, δεν μου κάθονται καλά...

Όμως έχω κάποιες ερωτήσεις χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον φίλο, αλλα πρόσεξα και απο το link παραπανώ που πρόσθεσε ενας φίλος, στη συζήτησ που γίνεται, αναφέρεται οτι δεν ειναι καλα, οτι πρεπει να τα αποφύγουμε κτλ κτλ..
Ερώτηση (καλοπροαίρετη όπως όλες): υπάρχει κάποιο τεστ που αποδικνύει οτι τα dekang δεν είναι καλα ή οτι προκαλούν προβλήματα κι άλλα άσχημα; με ποια κριτήρια λέμε οτι εκείνα τα χ υγρά δεν είναι τοσο βλαβερά όσο τα άλλα χ υγρα, οταν τα περισσότερα φτιάχνονται στην κίνα, οταν ατμίζουμε απο κινέζικα τσιγάρα, οταν οι εμπειρογνωμόνες και πρώτοι του ΗΤ ειναι κινέζοι και το σημαντικότερο, οταν στα μπουκαλάκια των εν λόγω υγρών, σε καμια , μα καμία εταιρεια δεν αναφέρεται το τι περιέχει το υγρό και απο τι ακριβώς ειναι φτιαγμένο;
υ.γ. συζήτηση κάνουμε και περνάμε ευχαριστα την ωρα μας συζητώντας για ντουμάνια, οχι αντιπαράθεση και κόντρα...ουτε ειδήμονας ειμαι, ουτε τιποτα..