@
vlasismiriagos Αν και πιστευω πως εφοσον η αντισταση αντεχει πανω απο 10W και μιας και ξεκινησες και απο τα 10 για να στρωσει δε θα επρεπε να εχεις θεμα, θα σου πω μονο 2 περιστατικα καθαρα απο προσωπικη εμπειρια, αν κανεις νικοτινη αλατων αλλαξε σε κανονικη γιατι γ@#%ει τις αντιστασεις (γι' αυτο και την εκοψα) και δευτερον δοκιμασε vg/pg σε ποσοστο 50/50.
Επισης ενα ωραιο tip για να τσεκαρεις ποσα ml μπορει να αντεξει μια αντισταση και να δεις αν τελικα φταινε τα αρωματα σου, ειναι το εξης, ατμισε (ανθρωπινα) απλα μια σκετη βαση 50vg/50pg και απλα δες ποσο θα σου κρατησει.
Δε θελω να λεω πολλα γιατι ειναι η πρωτη μερα με τη πρωτη αντισταση 1.6 εκτος της συσκευασιας που κουμπωσα σημερα στο zlide και ενω του εχω αλλαξει τα φωτα αποψε (λογω εξοδου, ποτου κτλπ) δε δειχνει σημαδια κοπωσης στα 10 βατακια που τη παιζω μονιμα, ισως λιγο η γευση να εχει μειωθει αλλα παιζει να τα εχουν παιξει και οι γευστικοι μου καλυκες
Να σημειωσω και πως εχω να τη βρω ετσι με ατμοποιητη απο εποχες kayfun, δε ξερω για ποσο θα μου δουλευει η αντισταση ή ποσο αντοχη θα εχει αυτη τη φορα αλλα οσο δουλευει.. δουλευει καλα!
offtopic: Παντως αυριο ψηνομαι να κανω ενα διαλλειμα και να πιασω τη 0.3 του melo με κανα γευστικο μηδενικο αρωματακι γιατι μπουχτισα απ' τη νικοτινη