Μετά την συμβίωση 2 ημερών και για εμένα με τον κλώνο της shenray,έχω να πω πως είναι ένας ακόμη πολύ καλός kayfoyn

!!
Σαν κλώνος ο συγκεκριμένος ήθελε λίγο σχολαστικό καθάρισμα στην αρχή.
Αλλαγή τον 2 ορινκ που είναι επάνω στην βάση,(ένα κάτω από τα Post και το από κάτω του),γιατί ήταν
λίγο δύσκολο το άνοιξε-κλείσε τον υγρών.
Με την αλλαγή λοιπόν τον ορινκ και βάζοντας ένα κλικ πιο ψιλά ο ατμό ξαναγεννήθηκε

.
Τροφοδοσία άψογη,(χωρίς διαρροές αυτές της 2 ημέρες) με ότι και να τον έκανα.
Γεύση σε πάρα πολύ καλά επίπεδα(όπως πάντα),με σφιχτή γεμάτη τζούρα.
Η ρύθμιση του αέρα επίσης άψογη,με μεγάλο εύρος δοκιμών και έξυπνη λειτουργία .Εξαιρείτε βέβαια το λάθος που έχουν κάνει στον στιγματισμό που σου δείχνει σε ποια τρύπα βρίσκεσαι .Δηλ όταν είσαι στο στίγμα με την μια τρύπα, είσαι στον φουλ αέρα και όταν είσαι στο στίγμα με της πολλές,είσαι στο πιο σφιχτό .Τα έχουν βάλει ανάποδα

...Κλασικοί άυπνοι Κινέζοι εργάτες

....
Το στήσιμο του με 0,32mm 316ss 6 σπείρες δεν με δυσκόλεψε καθόλου,αν και τα αυτάκια που έχει δίπλα από τις βίδες είναι έξυπνα στην λογική τους, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά για να μπορεί να περνάει το σύρμα γύρω απο τις βίδες πιο εύκολα,αλλά αυτό το βρίσκεις δεν είναι τίποτα...ή όπως πολύ σωστά είπε και ο gipsy,τα τρως λίγο και τελείωσε η υπόθεση

.
Κατά τα άλλα ένας ακόμη πολύ καλός και όμορφος MTL ατμοποιητής που θα βρίσκεται και αυτός,
για πολύ καιρό στην συλλογή μου

.
......ή στην συλλογή της γυναίκας μου γιατί μου τον τσίμπησε