Τελικά έχει γεύση η όχι; Έχει κανείς και τον pharaoh mini για σύγκριση; και ο αέρας σε σχέση με το pharaoh mini πώς είναι; Έχω τον pharaoh mini και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά ψάχνω και έναν δεύτερο μέτριο αεράτο για εναλλαγή
Δεν ειμαι και ο πιο ειδημων αλλα θα αναφερω και εγω την γνωμη μου μετα απο λιγο καιρο χρησης του και οπου φανει χρησιμη.
Εχει στηθει απο 2,5 εως 4αρη με κανθαλ 24 και ν80 φιουσετ κλαπτον και τον χρησιμοποιω παραλληλα με ello/medusa/peerless

.Δεν τα εχουμε βρει οι 2 μας και ομολογω οτι αν δεν ηταν τοσο ευκολος σε στησιμο και γεμισμα/καθαρισμα και την δεδομενη στεγανοτητα του θα τον κοντραρε ο ello στην γευση...Τι να πω ? Ισως να μην εχω βρει τον καταλληλο τροπο και υλικα στησιματος αλλα τον αγορασα με το σκεπτικο να σταματησω να αγοραζω εργοστασιακες κεφαλες και δεν το καταφερε

.
Δεν κανω αμεση συγκριση με medusa.peerless γιατι αντιλαμβανομαι οτι ειναι αδικη απο θεμα γευσης αλλα επειδη ολοι εχουν αγοραστει σχεδον μαζι και δουλευουν με τα ιδια στησιματα τον θεωρω μια ατυχη αγορα για εμενα οποτε και μπαινει στην ουρα μαζι με το g-priv2/xbaby προς αποχωρηση....Αν δεν ειχαν αυτο το εκνευριστικο σταξιμο αντι για 1 δια με τα ιδια χρηματα επαιρνα 1,5 medusa

.
Ολα τα παραπανω βεβαια γνωριζω οτι ειναι εντελλως υποκειμενικα...Ευχαριστω.