Πήρα σήμερα το μεσημεράκι, το Wild West...

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα της σειράς που έχω πάρει (Baffometto, Basma, Black Cavendish) όπου ανοίγοντας το μπουκαλάκι η μυρωδιά ήταν ανεπαίσθητη, σε αυτό ήταν αρκετά πιο έντονο... Κάπως θυμίζει Black Honey Tobacco, αλλά το μέλι φαίνεται να κυριαρχεί, ενώ το καπνικό κάνει κι αυτό την παρουσία του... Ουίσκυ δεν μου ήρθε, αλλά από την άλλη η μύτη μου δεν είναι εφάμιλλη των σκύλων της Δίωξης...
Το άδειασα σε ένα μπουκάλι, 100ml βάσης 3.5mg 85/15 (VG/PG), αρκετά έντονο κούνημα για κανενα 5λεπτο και το άφησα να ηρεμήσει...

Με το που ηρέμησε λίγο, το άνοιξα και η πρώτη μυρωδιά που σου έρχεται είναι το μέλι... παρ' όλη την αραίωση, η μυρωδιά του μελιού είναι πολύ έντονη... Σε σημείο, που μπορείς άνετα να το ρίξεις πάνω από τηγανίτες...
Έστησα τον Vaponaute, με Fused Clapton στα 0.45Ω, βαμβάκωσα με Cotton Bacon Prime κι έσταξα μετά από κανένα μισάωράκι...
Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι δεν είναι άσχημο... Θα περίμενα να με πνίξει το μέλι, αλλά είναι αρκετά διακριτικό στη γεύση... Όσο ανέβαζα τα βατ, μου ερχόταν μια ολοένα και πιο (σχετικά) στυφή γεύση καπνού, η οποία σιγά σιγά υποχωρεί με την γλυκύτητα του μελιού... Μέχρι τα 55 βατ που ανέβηκα, κάτι οινοπνευματώδες δεν βρήκα... Πάντως μου θυμίζει αρκετά σαν γεύση, το Black Honey Tobacco...
Η πρώτη εντύπωση, δεν είναι καθόλου κακή... Ίσα ίσα... αλλά, σίγουρα δεν είναι από αυτά που θα διάλεγα για τον πρωινό μου καφέ... Τώρα που χειμωνιάζει, είναι μια αρκετά καλή βραδυνή επιλογή...