Το έχω στην κατοχή μου εδώ και κάνα δίμηνο αν θυμάμαι καλά, πραγματικά είναι αυτό που κόλλησε στην παλάμη μου από την πρώτη στιγμή! Ότι πιο πρακτικό για μένα, δεν κουράζει καθόλου, βολικό στο πιάσιμο, μόνο καλά έχω να πω απ' όπου κι αν το πιάσω το θέμα.
Δύο μειονεκτήματα του έχω βρει μέχρι στιγμής εκ των οποίων το ένα αφορά μόνο το λευκό wye200. Παίρνει ένα περίεργο καφέ χρώμα πάνω στην λευκή του επιφάνεια όταν βρίσκεται με τις ώρες στην παλάμη που φεύγει πολύ δύσκολα από πάνω του. Το έχει φίλος κι αγανάκτησε να το καθαρίσει. Τελικά βρήκε ένα προϊόν από το lidl (στην κυριολεξία όμως

) που τελικά το καθάρισε αλλά μαζί με τη βρωμιά έφυγαν και οι μαύρες βούλες από πάνω. Τελικά το έτριψε ολόκληρο και πλέον είναι τελείως λευκό.
Το κοινό μειονέκτημα όλων είναι ότι με τον καιρό και τη χρήση μάλλον αυτές οι βούλες/πιτσιλιές θα αρχίσουν να ξεβαφουν από τη συνεχή επαφή του mod με τις παλάμες. Ήδη στο δικό μου άρχισαν να φαίνονται τα σημάδια (πολύ ελαφρά μέχρι στιγμής όμως ) αλλά η αλήθεια να λέγεται. Το έχω κρατήσει τρελές υπερωρίες.
Το αγαπώ και θα το ξαναπάρω αν χρειαστεί.
Α, και κάτι που παρατήρησα πρόσφατα. Οι πρώτες παρτίδες είχαν μαγνήτες στο καπάκι των μπαταριών, οι τελευταίες έχουν κουμπώματα στις 4 άκρες του ίδιου καπακιού που θέλουν λίγο πίεση για να "σφραγίσουν". Ακούγεται το χαρακτηριστικό κλικ στο καθένα από αυτά τα κουμπώματα. Τίποτα το ανησυχητικό όμως και δείχνουν ότι θα κρατήσουν γερά για καιρό.
Η ποιότητα του πλαστικού στο συγκεκριμένο mod είναι υπέροχη εξάλλου, ούτε ελαστικότητες, ούτε σημάδια "κούρασης" με τη χρήση, πάντα βράχος το μικρό. Άσε που με την αφαίρεση των μαγνητών (4 στον αριθμό - 2 στο καπάκι και 2 στο mod

) ελάφρυνε κι άλλο και μάλιστα αισθητά το όλο "σύνολο"!
Εδώ είμαστε εμείς