Το μοντάκι το έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου στην κατοχή μου κι ενώ συμφωνώ με όσα έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα για τη στιβαρότητα και την θετικοτατη συνολική αίσθηση που αφήνει στον χρήστη, δεν μπορώ να μην μιλήσω για το μεγάλο του "αρνητικό" κομμάτι που δεν είναι άλλο από το κάλυμμα της οθόνης του. Πράγμα που δεν αναφέρθηκε και κάπου δηλαδή..
Μαγνήτης γρατζουνιάς αυτό το πράγμα, με πολύ προσοχή στη χρήση και το κουβάλημα του Aegis διαπιστώνω σήμερα υπό το φως του ηλίου ότι το μαύρο γυαλιστερό κάλυμμα της οθόνης έχει γεμίσει μικρές γρατζουνιές. Που να το χειριζόμουν και με τον τρόπο που φαντάζονταν εκεί στη geekvape για τη χρήση του δηλαδή.
Είναι πανέμορφο και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό το πράγμα είναι από τα πιο στιβαρά μοντάκια που βρίσκουμε στην αγορά, ήθελε όμως λίγο παραπάνω προσοχή σε αυτές τις "μικρές" λεπτομέρειες που όμως αν χαλάσει η όψη τους ίσως γίνουν και "μεγάλες" στο τέλος. Με χάλασε το γεγονός το ότι έγινε έτσι η οθόνη του τόσο γρήγορα και χωρίς ίχνος "βαριάς" χρήσης. Σε ένα "πουγκί" μπαίνει για τη μεταφορά κι αυτό ήταν όλο. Κι απ' αυτό το πουγκί έγινε κι η ζημιά μάλλον αφού η οθόνη του δεν ήρθε σε επαφή με κάτι άλλο - εκτός απ' την παλάμη μου εννοείται.
Δεν θέλω να φανταστώ σε πιθανή πτώση πως θα μπορούσε να γίνει έτσι που έβαλαν το εν λόγω κάλυμμα να πιάνει όλο το "πρόσωπο" του mod, αντί να κάνουν μια παχιά λαστιχένια επιφάνεια σε μορφή πλαισίου εκεί μπροστά με την οθόνη να "χώνεται" πιο μέσα όπως συμβαίνει σε τόσα άλλα μοντάκια.. ναι το κάνανε στιβαρό να μη σπάει, ας το προστάτευαν και λίγο περισσότερο να μην χαλάει την όμορφη όψη του απ' το τίποτα όμως..
Κι αυτά τα πανέμορφα πλαϊνά μεταλλικά προστατευτικά του, όλη η ομορφιά του Aegis. Σε πτώση όμως τα βλέπω να χαλάνε την ομορφιά τους χωρίς πολύ πολύ ζόρι αφού η "γρατζουνιά" μάλλον θα τα επισκεφτεί πρώτα.. την πτώση βέβαια να την καταλάβω, να τη δεχτώ. Το να "φθείρεται" η οθόνη τόσο εύκολα απ' την απλή τριβή είναι λίγο χαζό θέμα όμως όταν πρόκειται για ένα άρμα-υποτίθεται-mod.
Τέλος πάντων κατά τα υπόλοιπα το Aegis με άφησε με ανοιχτό το στόμα, δεν περίμενα ότι θα μπορούσα ποτέ να δω κάτι τόσο ποιοτικό απ' την geek.