Εγώ έχω ψυχολογικό με τα watts, δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι δεν μπορώ με τίποτα πάνω απ' τα 45. Δεν χαίρομαι το άτμισμα ένα πράγμα. Τον ίδιο τον ατμοποιητή ακόμα κι αν αυτός στήθηκε για ν'αποδώσει στα 100.
Έτσι έδιωξα τον 24άρη και πήγα στον sq, εδώ μάλιστα. Rda για μένα!
Στα 30-40 είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Υγρά, θερμοκρασίες, "κοχλάσματα" στην αντίσταση, ατμός εκεί που πρέπει για να αισθάνομαι εγώ καλά.
Η πλάκα είναι ότι χτες ήρθε το παλικάρι που του έδωσα τον 24άρη με δύο έτοιμες αντιστάσεις να του τον στήσω, πέσαμε σε νέο τι να κάνουμε. Κοτετσοσύρματα μου έφερε, πανεύκολα βολεύτηκαν μέσα στον "μεγάλο", του έδειξα πως να τον στήνει κι ο ίδιος, όλα καλά.
Τον δοκίμασα κι εγώ όμως, στα 70. Εκεί έπαιζε σωστά, τέρμα ανοιχτό airflow και ω! Ω τον κερατά πως παίζει..!
Τρελάθηκα, ο 24άρης μου όπως δεν τον χάρηκα ποτέ εγώ. Με όλα τα ωραία που βρίσκω στον μικρό αλλά με τα "θετικά" μεγέθη αρκετά μεγαλύτερα. Γευσάρα στον Θεό, ατμός Τσέρνομπιλ, θερμοκρασία όμορφη και απόλαυση ουρανό! Αλλά.. 70. Στο μοντάκι άλλου κανένα ψυχολογικό από εμένα, αν ήταν στα δικά μου τα κατέβαζα άνετα κατά μια 20άρα τουλάχιστον εγώ.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και τα όρια που ο ίδιος θέτει.