Η χωρητικότητα ήταν κάτι που ξέχασα να το κάνω γιατί έβαλα υγρό χωρίς να το μετρήσω (και δεν τον αδειάζω τώρα για να σας πω έτσι

). Τα σπειράματα είναι πολύ καλά και βιδώνουν άνετα. Τα o-rings όταν τα ξαναέβαλα ήθελαν κάποια τάση, οπότε μάλλον δουλεύουν. Ίσως χρειάζεται αλλάγή αυτό στην βάση του ντεκ (υπάρχει ένα εσωτερικό) και αυτό που στεγανοποιεί το εξάγωνο στην κορυφή (το εσωτερικό). Το air disk άντεξε εύκολα! (ίσως έτυχε, θα δω με τα επόμενα). Οι βιδες στους πόλους σφιγγουν εύκολα και ξεκινάς χωρίς πρόβλημα το βίδωμα με το χέρι. Μια παρατήρηση που δεν έκανα πριν είναι ότι η απόσταση των πόλων από κάτω (εκεί που καταλήγουν) είναι πάρα πολύ μικρή με ένα λεπτό μονωτικό δακτυλίδι. Δεν ξέρω πώς είναι στον γνήσιο, αλλά δεν μου πολυγέμισε το μάτι

Όσον αφορά τη διαρροή, αυτό που είπα είναι ότι κλείνεις το airflow πριν τον γεμίσεις και το ανοίγεις ξανά. Είναι μια σύσταση που βρήκα σε κάποιο forum (μακρυά από μας). Επίσης, το airflow δεν κινείται όταν σφίξεις τον Skyline στο mod, πρέπει να το ξεβιδώσεις λίγο, να γυρίσεις το δακτυλίδι και να τον ξανασφίξεις. Δεν μπορώ να λύσω περίπλοκες απορίες, τον έχω 5 ώρες και σίγουρα ακόμα "παίζω"