Και τώρα τι περιμένει ο papoys από ένα Σύλλογο.
Όπως είναι γνωστό στους περισσότερους εδώ και αρκετό καιρό μετά το κάπνισμα έχω σταματήσει και το άτμισμα.
Οπότε θα ρωτήσει κάποιος τι περιμένεις papoys εσύ από το Σύλλογο και δεν πας να πιείς το τσαγάκι σου;;
Σίγουρα δεν περιμένω μόνο να πετύχει καλίτερες τιμές και καλίτερη φορολογία.Ειλικρινά και ατμιστής να ήμουν ακόμη
(είναι όμως τα δύο παιδιά μου) οι τιμές των ατμιστικών ειδών όχι ότι δε με ενδιαφέρουν, αλλά θα ήταν σε δεύτερη μοίρα για μένα.
Το πρώτο και κύριο που θα περίμενα από ένα Σύλλογο θα ήταν να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση Κυβερνητική - Κλάδους Υγείας
να γίνουν σοβαρές καθαρές και τίμιες έρευνες για τις συνέπειες του ατμίσματος , ώστε να ξεκαθαρίσει όσο γίνεται περισσότερο
αυτή η θολούρα για το αν το κάπνισμα ή το άτμισμα είναι πιο υγειινό (για μας τους ατμιστές δεν γεννάται θέμα πιο είναι καλίτερο)
Επίσης θα τους πίεζα για περισσότερη και τίμια συνεργασία με Υπηρεσίες κλάδων υγείας άλλων χωρών π.χ. Μεγάλης Βρετανίας όπου
βλέπουμε πολλές και καλές εξελίξεις γύρω από το άτμισμα.
Ένα άλλο πράγμα που θα ήθελα να κάνει ο Σύλλογος είναι ενέργειες ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος αληθινά και υπεύθυνα
για το άτμισμα και τις συσκευές ατμίσματος και να πάψει αυτή η τρομολαγνεία που κυκλοφορούν κάποιοι για τα υγρά στους
πνεύμονες για την έκρηξη των μπαταριών και όλες αυτές τις ηλιθιότητες που μόνο σκοπό έχουν να τρομάζουν τους αφελείς
και εξαρτώμενους για την ενημέρωσή τους από το χαζοκούτι και τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια.
Επίσης να προωθήσει σεμινάρια όπως ανέφερε κάπου και ένας άλλος ατμιστής.
Πήγαινα τελευταία σε κάποια καταστήματα ειδών άτμισης να πάρω υγρά για να αρχίσουν τα παιδιά μου το άτμισμα
και "ειδικοί υπάλληλοι" μου πρότειναν υγρά με 3 και 6 mg για αρχή.Μα δεν τους έχει πει κανείς ότι κάποιος καπνιστής
25-30 τσιγάρων την ημέρα με τόσο μικρή περιεκτικότητα νικοτίνης δεν θα αντέξει πάνω από 5-6 μέρες και θα γυρίσει στην
πλούσια νικοτίνη από το καρκινοτσίγαρο;;;;;
Αν κάπνιζαν για πλάκα 5-6 τσιγάρα την ημέρα οκ.Αλλά ένας χρόνιος καπνιστής με 30 τσιγάρα
ημερησίως μπορεί με 3 και 6 mg να απαλλαγεί από αυτό;;;;;;
Μπορούμε όλοι μας να συνεισφέρουμε σε προτάσεις,μπορούμε να τις γράφουμε εδώ και να τις συζητάμε.
Οποιαδήποτε πρόταση έστω και βλακεία να τη θεωρεί κάποιος καλό είναι να τι λέμε και να τη συζητάμε.
Μη νομίζετε και αυτοί που θα θέσουν υποψηφιότητα είναι θεοί και τα ξέρουν όλα.Ας τους δίνουμε και εμείς τροφή να
εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους ώστε να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν.
Είπαμε δεν λύθηκε το πρόβλημα αν εμείς απαλλαγήκαμε από την κακή συνήθεια του καπνίσματος.
Οι περισσότεροι έχουμε παιδιά αδέλφια μάννα πατέρα πιθανόν καπνιστές λιγότεροι έχουμε και εγγόνια.
Ας κάνουμε ότι μπορούμε να μπορούν αύριο να αναπνεύσουν καλίτερα να χαρούν τη ζωή μακριά από το τσιγάρο.