[justify]@camber, καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Πρώτα απ' όλα να πω κι εγώ πόσο σημαντική είναι η πράσινη σημείωση-προειδοποίηση απ΄ τον Συντονισμό (Cruiser79). Αν κάτι δεν γνωρίζω δεν προχωράω βήμα, δεν παίζουμε ποτέ με την ασφάλειά μας.[/justify]
[justify]Από τη μεριά μου τώρα. Χρησιμοποιώ μηχανικά μοντ με μία 18650, το πώς και το γιατί το αφήνω για άλλη ώρα, σε άλλη συζήτηση. Το συγκεκριμένο θέμα με τις 2 μπαταρίες 18650, το έβαλα γιατί βλέπω και σε μένα, πόσο εύκολα μπαίνει ο χρήστης σε αχαρτογράφητα νερά χωρίς να ξέρει κάποια βασικά πράγματα για τη δική του ασφάλεια, του αρκεί να πάει κατευθείαν στο γοητευτικό τού θέματος (όμορφες συσκευές, ιδιαίτερο άτμισμα, “αναβάθμιση χρήσης/εμπειρίας”). Γι' αυτό χαίρομαι διπλά όταν απαντούν μέλη όπως εσύ, αγαπητέ camber.[/justify]
[justify]Μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα, είδα αρκετά θολά στοιχεία, αρκετά κενά που πρέπει να καλυφθούν. Π.χ., τι σύνδεση μπαταριών; ιδιοκατασκευές χωρίς πολλά πολλά (!), φθηνές πάφθηνες μπαταριοθήκες με ανάγλυφες γοργόνες και άγνωστα χαρακτηριστικά (ναι, χαρακτηριστικά), πανάκριβα μηχανικά χωρίς πολλά στοιχεία κι εδώ (τι υλικά, καλώδια, μόνωση, ασφάλεια, οπές διαφυγής αερίων κ.ο.κ.). Είδα αρκετές συζητήσεις, σχόλια αγοραστών, βιντεάκια με προειδοποιήσεις (αφού το άνοιξαν, το λειτούργησαν, και ζεματίστηκαν). Και με 1 μπαταρία μπορεί να γίνει το κακό. Βλέπω ενθουσιασμό (και σε μένα ασφαλώς), δεν βλέπω γνώση του τι πάω να κάνω. Ας μου επιτραπεί να σκεφτώ δυνατά: αν ρωτήσεις τους περισσότερους από εμάς, εδώ στο φόρουμ, οι περισσότεροι δεν θα πιάσουμε ούτε τη βάση. [/justify]