free adult image hostingΉμουν από τους πρώτους που παράγγειλα τον Doggystyle, κι αυτό γιατί από την εμφάνιση του deck του έδειχνε πολλά υποσχόμενος. Σήμερα παρέλαβα από την 3FVape και νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος για τη βιασύνη μου!
Ο μικρός είναι άπαιχτος! Πρέπει να τον πιάσετε στα χέρια σας για να απολαύσετε την απλότητά του, το πανεύκολο (και για αρχάριους) στήσιμο του και τις επιδόσεις του.
Ο κλώνος φτάνει σε καλαίσθητο κουτάκι, που περιέχει πουγκάκι από λινάτσα με το σήμα sjmy τυπωμένο πάνω του. Το μέταλλό του δείχνει τέλεια επεξεργασμένο και αστράφτει από καθαριότητα. Αποτελείται μόλις από τέσσερα μεταλλικά κομμάτια και το frozen διάφανο τανκ. Drip tip δεν περιέχει η συσκευασία, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Όπως και το ότι δεν γεμίζει από πάνω (επιτρέποντάς σου ωστόσο να ξεβιδώσεις το τανκ για να διορθώσεις το στήσιμό σου χωρίς να αδειάσεις το υγρό) και δεν περιέχει δεύτερο τανκ.
gifs upload
pic uploadΠρώτο στήσιμο λοιπόν με kanthal 0.4mm, 2.5mm πυρήνα, 5 σπείρες, 0.75ohm και cotton bacon.
Ρύθμιση αέρα ελάχιστα ανοιχτή, πρώτη τζούρα στα 13.5 watt. Απόλαυση! Σφιχτή και βελούδινη τσιγαρίσια τζούρα και όλη η γεύση παρούσα!
Συνέχεια με τελείως ανοιχτή τη ρύθμιση αέρα, η τζούρα παραμένει τσιγαρίσια ημιαεράτη και η βελούδινη γεύση είναι το κάτι άλλο. Δεν θα γράψω ότι είναι καλύτερος από του Cloudone αλλά σίγουρα είναι ο πρώτος που μου ήρθε στο νου.
Συνεχίζω να ατμίζω τον μικρό και φτηνό κλώνο (15$) και είμαι σίγουρος ότι προορίζεται για καθημερινός μου ατμοποιητής. Απόλυτα στεγανός, στήσιμο παιχνιδάκι, γεύση στον ουρανό, βελούδινη αίσθηση είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Σε βάθος χρόνου, θα δείξει πιστεύω ακόμη περισσότερες αρετές.
Χαρακτηριστικά από την 3FVapeColor
Silver
Product Type
Rebuildable Atomizer
Material
316 Stainless Steel + PC
Airflow
Adjustable Airflow
Tank material
PC
Coil Replaceable
Non-Replaceable Coil
Capacity
3.5ml
Coil Rebuildable
Coil Rebuildable
Thread Type
510
Package
1 x RTA, 1 x Bag, 1 x Screwdriver, 2 x O-rings, 3 x Screws
Weight
28.2g (0.99oz)
Diameter
22mm (0.87 inch)
Depth
22mm (0.87 inch)
Height
35mm (1.38 inch)
Width
22mm (0.87 inch)
510 threading connection;
Capacity: 3.5mL;
316 stainless steel;
Quadrant Tank;
Adjustable airflow from the bottom;
Diameter: 22mm
free photo hosting-------------------------
Και εδώ, ένα χρήσιμο ποστ όσον αφορά τα ανταλλακτικά του εν λόγω ατμοποιητή.