Πριν το καλοκαίρι παρέλαβα το VT75 απο HCIGAR , και εφόσον κανένας δεν το έχει παρουσιάσει είπα να δοκιμάσω εγώ. Δεν είμαι ''ειδικός'' στις παρουσιάσεις και είναι πρώτη φορά οπότε μην περιμένετε να δείτε κάνα πουσάρντο
.
Unboxing
Brutal ε.....
Η ποιότητα βαφής στο κόκκινο είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει μέχρι σήμερα
Η οθόνη είναι ευανάγνωστη πάντα και παντού, μεγάλη και φωτεινή
Κανένα πρόβλημα με τα σπειρώματα
Πολύ καλό το βιδάκι που βρίσκεται στο κέντρο ετσι ώστε αν κουνάει η μπαταρία να μαζεύεις τα κενά.
Γενικά συμπεράσματα:
Το μοντ είναι κτήνος, είναι πολύ στιβαρή και βαριά ''αντρική'' συσκευή , τα πλήκτρα του ''διαβάζονται'' με ακρίβεια απο τα δάχτυλα και δεν κουδουνίζουν. Η ποιότητα βαφής στο κόκκινο μέρος είναι άψογη αλλά δυστυχώς στο μαύρο μας τα χαλάει λίγο βλέποντας κάποια σημεία που δεν έχει ''γεμίσει'' καλά το χρώμα. Δεν είναι εμφανές απο μακριά αλλά αν το κοιτάξεις απο κοντά φαίνονται. Είναι πιθανόν σε άλλες συσκευές να μην υπάρχει τίποτα ή να είναι χειρότερο. Δαχτυλιές για να αφήσεις πάνω είναι δύσκολο καθώς το κόκκινο μέρος, πού είναι και περισσότερο, είναι ελαφρά ''μάτ'' η επιφάνεια. Τα σπειρώματα είναι πολύ καλά και όσες φορές έβαλα-έβγαλα μπαταρία ή ατμοποιητή δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η συσκευή έρχεται με δικαίωμα επιλογής μπαταρίας, 18650 ή 26650, εννοείται ότι το εξόπλισα με 26650 αφού αυτός ήταν σχεδόν ο λόγος της αγοράς του. Σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις την 18650 στην συσκευασία περιλαμβάνεται και ένας αντάπτορας .
Για όσους αναρωτιούνται πόσο κρατάει η μπαταρία να μην αναρωτιούνται, κρατάει πολύ
Ο αντάπτορας για την 18650
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για την πλακέτα που τόσα λένε(DNA 75) δεν μπορώ να πώ πολλά καθώς δουλεύω σε Power mode, έλεγα όταν το παρήγγειλα οτι θα πάω σε TC αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα , όπως δεν έχω κάτσει καν να το συνδέσω σε pc για τις επιπλέον ρυθμίσεις που έχει.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μέγεθος και Βάρος
Ναι , είναι μεγάλο και βαρύ, κάποιοι θα το αγαπήσουν κάποιοι θα το σιχαθούν. Προσωπικά μου κάθεται γάντι και το μέγεθος και το βάρος. Πχ το istisk30 εμένα δεν με βολεύει, είναι μικρό για το χέρι μου ενώ στη σύζυγο κάθεται γάντι.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα δηλαδή....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στον Ζυγό
Σκέτο το μοντ
+avocado 24
istick30+triton mini VS vt75+avocado24
Προσοχή σε περίπτωση αγοράς δεν μπαίνουν μέσα στο μοντ κάποιες μπαταρίες 26650 που έχουν ενα μικρό εξόγκωμα στο κεφάλι, δυστυχώς δεν συγκράτησα τι μάρκα ήταν. Θα ήταν προτιμότερο να έχετε το μοντ στα χέρια σας για επιτόπου δοκιμή.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τέλος, το διακοσμητικό δαχτυλίδι για τα 24μμ
Λοιπόν , το δαχτυλίδι αυτο ειναι ακριβώς 23,9μμ στην διαμετρο . Το μεταλλικό κάτω μέρος του Avocado (24mm) είναι ακριβώς 23,8mm και χωράει μέσα μια χαρά. Ελα όμως που το γυάλινο τανκάκι είναι 24mm ακριβώς και δεν μπαίνει .....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ελπίζω να κάλυψα τις πιο πολλές απορίες που μπορεί να έχει κάποιος για την αγορά αυτού του μοντ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτο το υπέροχο φόρουμ που ποτέ δεν κουράστηκε να μου απαντήσει σε όποια απορία είχα σχετικά με το άτμισμα και την διακοπή του καπνίσματος.