Γκλιν γκλον. (Ήχος διαλείματος )Ώρα για χαλαρουα υποχρεωτική σέ ολους.-

Επιτέλους κατάφερα να κοιμηθώ και είμαι φρεσκαδούρα.Η κυρά μόλις με είδε ,μου λέει: Φτου φτου σαν παιδάκι μου εγεινες.( πάλι έχασε τα βασικά γυαλιά της και ο στραβισμός της χτύπησε κόκκινο αλλα δεν της το λέω μην τό πληγώσω το κορίτσι μου )
2ον Ειλικρινά κρίμα που εδώ που βρίσκομαι,ούτε συγκοινωνία για την πλησιέστερη πόλη δεν έχει ,αμάξι προς το παρών Δεν,απόσταση από εσάς άστα να πάνε ,και να ξεκίναγα τώρα με τον κυρ Μενιο τον γάιδαρο ,μετά καμία βδομάδα από τήν συνέντευξη θα έφτανα ,ασε που δεν του εχω πληρωμένα τελη κυκλοφορίας ,την πινακίδα την πέταξε κάπου και δεν τήν βρίσκω ( Αυτη ειναι αν την παρει το μάτι σας πουθενά σφυρίξτε το μου
: ΓΚΑΑΑ 69 ) Οτι εχει σχεση με καλώδια ,κάμερες ,συνδέσεις μικρόφωνα ,κάτι θα πρόσφερα γμτ.Στην χειρότερη παλιά μου τέχνη κόσκινο ( Πόρτα )

και κανείς παρείσακτος δεν θα μπορούσε να παρεισφρήσει.

.
3ον
Atmos
Δεν έχει κανένας δικαίωμα ελέω δημοκρατίας να προσβάλει, να αφήνει υπονοούμενα και να πετάει λάσπη.
Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω λόγω πείρας.Δυστυχώς η' ευτυχώς η κακώς εννοούμενη από κάποιους δημοκρατία βλάπτει σοβαρά ,ακόμα και την υγεία.Αν εφαρμόζαμε την άνωθεν κατά τα άλλα σεβασμιότατη κυρία σε κάποιες δραστηριότητες ,τότε πολλοί από εμάς θα μιλούσαμε από τα θυμαράκια(δεν το αναλύω παραπάνω )
4ον Η αγάπη η καρδιά και το μυαλό μου ( είπα μυαλό?

) καθώς και όλη μου η θετική ενέργεια, εύχομαι να σας συντροφεύει φίλοι μου στην ούτως η άλλως Πιονέρικη προσπάθεια σας. .

Υ/Σ . (σιγά σιγά ,βασανιστικά αργά ,αφαιρώ κομμάτια του ποστ και δραπετεύω)