[justify][member=13275]kotsos75[/member], καλησπέρα. Βρε Κώστα, μια χαρά τα λέμε και μια χαρά καλαμπουρίζουμε, όμως όχι και να πουλάμε εντιμότητα με το κιλό στα φόρουμ και στα φατσοβιβλία, και μεταξύ μας; μη τρελαθούμε. Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα είναι άδικη σε πολλά σημεία, είναι παράλογη, είναι κυριολεκτικά ως αμετάφραστη, σε στιλ ‘αυτά είναι αυτά θα εφαρμόσετε’, και μπλα μπλα μπλα, κι ανάθεμα αν έχω ασχοληθεί με το θέμα ως απλός ατμιστής. [/justify]
[justify]Ναι, δεν είσαι ο μόνος, ίσως η συντριπτική πλειοψηφία να ακολουθεί τον δρόμο του Κινέζου και της ανέξοδης άπλας, ναι άπλας, διότι δεν μιλάμε για απεξάρτηση ή άλλα χαζά, αλλά για χόμπι με ανάγκες, 5, 10, 100 ατμιστικά καλούδια σε τιμές σοκ, σιγά μην κάτσει ο ‘έτσι’ να τον κοροϊδεύει ο κάθε Έλληνας μαγαζάτορας. Θες σύρματα; Αγγλία Γερμανία με ένα ευρώ το χιλιόμετρο. Θες SkyFall; πιάσε πέντε ρε συ Lee. Θες γαλλική κουλτούρα στα υγρά σου; το μόνο εύκολο. Ό,τι θέλει ο πασάκας μου. Γνωστά και βαρετά. Μην μου πουλάς όμως πνεύμα τιμιότητας και ατμιστικής συσπείρωσης, ενάντια στον όποιο ΣΕΕΗΤ, όπου σαν φορέας δείχνει να είναι τουλάχιστον υγιής. Και δεν είναι βέβαια ο αόρατος εχθρός, ας ρίξουμε μία ματιά στις επιχειρήσεις μέλη του. [/justify]
[justify]Μην πάμε μακριά, εδώ ακόμα, στο φόρουμ. Υπάρχουν μέλη με καταστήματα, επιχειρηματίες, υπάλληλοι, συνεργάτες (ωραία σκοτεινή λέξη), ελεύθεροι σκοπευτές, φίλοι, κολλητοί, κ.ο.κ. Θα τους κράξω; ναι, αν θέλω. Να μπω στην τσέπη τους ή αυτοί στη δική μου; όχι δα. [/justify]