Άρη, η λογική με την οποία κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα, είναι λίγο "αστυνομικός=όργανο, μπουζούκι=όργανο άρα αστυνομικός=μπουζούκι".
Αν θες να το χρησιμοποιήσεις, ελεύθερα, αλλά όρεξη να έχεις να τρέχεις. Γιατί θα πρέπει ο δικαστής να αναγνωρίσει ότι σύμφωνα με το Άρθρο 2 περ.16, εφόσον ΔΕΝ περιέχει νικοτίνη, δεν είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Το να το αναγνωρίσω εγώ, δεν λέει κάτι!!!
Επαναλαμβάνω: σύμφωνα με το Νόμο, από χτες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείς ηλεκτρονικό τσιγάρο στους λεγόμενους "κλειστούς δημόσιους χώρους" όπως αυτοί ορίζονται στο Νόμο του 2009.
@tsiv
Στο περίπου. Πιάνω ένα υποθετικό και ακραίο σενάριο, όπου ένας ατμιστής μπαίνει σε όλη τη διαδικασία και μετά από ένα χρονικό διάστημα αθωώνεται. Το πιθανότερο αποτέλεσμα, θα είναι να τροποποιηθούν τα εν λόγω άρθρα από τη Βουλή ώστε να πιάνουν και τα μηδενικά. Βλέπε την περίπτωση με το δικαστήριο της Νέας Υόρκης το οποίο απεφάνθη ότι το άτμισμα δεν είναι κάπνισμα. Το μόνο που έχουν να κάνουν τώρα τα καταστήματα τα οποία δεν επιτρέπουν το άτμισμα, είναι να το αναφέρουν με ειδική σήμανση.
Καλή μου ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ, μόνο κατάλληλος δεν είμαι! Απλή στενή ερμηνεία κάνω και τίποτα άλλο. Προς Θεού, δεν θέλω να πάρω κανένα συνατμιστή στο λαιμό μου! Μόνος αρμόδιος να απαντήσει, είναι δυστυχώς το κράτος!