αν και δεν έχω κάνει τις δοκιμές μου ακόμα αναλυτικά ας πω κι εγώ δυο πράγματα.
strawberrie-lime
εδώ έχουμε ένα υγρό με γεύση γρανίτα λεμόνι που η φράουλα του δίνει οξύτητα.Πολύ μου άρεσε!Δεν είναι όμως το φυσικό φρούτο είναι η τεχνητή γεύση του, στην νόστιμη εκδοχή.Προσοχή, λέω τεχνητή και όχι χημική ναι;
Το υγρό είναι ό,τι πρέπει για τώρα που καλοκαιριάζει
lemon sherbet
Είναι το ίδιο ή παρόμοιο λεμόνι με το παραπάνω χωρίς την οξύτητα της φράουλας στο πιο γλυκό.Όμως είναι ένα ξινό υγρό, δε θα το έβαζα στα γλυκά.Η μυρωδια από το μπουκαλάκι με τρόμαξε, γιατί αν και ωραία θύμιζε πολύ έντονα απορρυπαντικό πιάτων λεμόνι.Όμως, η γεύση αποζημιώνει καθαρίζοντας το στόμα χωρίς σαπουνάδες!

very berry
Δε θα έλεγα ότι το υγρό μοιάζει με τσιχλόφουσκα όπως ανέφερε ο συνατμιστής.Μου μοιάζει ακριβώς με ζελέ φράουλα.Τη σκόνη στο φακελλάκι αν σαλιώσει κανείς τον δείκτη του και τον βουτήξει σ'αυτό και το φάει.Εντονο, ξινό και φραουλένιο.Μυρίζει σα gummy bears επίσης.Πάλι κι εδώ δεν έχουμε φυσική γεύση.Κι αυτό μου άρεσε, αλλά δε θα το έκανα όλη μέρα.
cloud no 2
Εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνταγή!!!Μου αρέσουν τα δροσερά υγρά και τούτο εδώ είναι πολύ ισορροπημένο.Δροσερό χωρίς να παγώνει το μυαλό, λίγο γλυκό από τη γλυκόριζα, λίγο όξινο από το λάιμ...πολύπλοκο υγρό που κοντεύει ήδη να τελειώσει.Στον καυφούν είναι πολύ καλό, στον Τηλέμαχο έδωσε ρέστα!Μπράβο.Με έκανε να θέλω να δοκιμάσω και την εκδοχή με τα άλλα φρούτα...
cloud no 3
Όταν το δοκίμασα σε magma δεν τρελλάθηκα ιδιαίτερα.Τονιζόταν πολύ η καρύδα που δε με ενθουσιάζει σα γεύση γενικά.Σήμερα όμως στον Τηλέμαχο έδειξε τον καφέ του, που ήταν ωραίος και διακριτικός και η καρύδα πέρασε πίσω.Του πήγε αυτού του ατμοποιητή και θα ατμιστεί ευχάριστα.
Και τώρα ας περάσω και στα υγρά που δεν μου άρεσαν.
vanilla custard
Δε μου άρεσε αυτή η εκδοχή της κρέμας.Πολύ βουτυρένια και γαλατένια για μένα.Δε μπορώ να κρίνω αν είναι καλή ή όχι γιατί δεν είναι στις γεύσεις μου.
ραβέντι-κρέμα
Ήθελα να το δοκιμάσω αυτό το λαχανικό και τελικά δε μου άρεσε.Δεν είμαι γω για γκουρμεδιές τελικά

Δε βοήθησε η κρέμα γιατί ήταν η ίδια με την απο πάνω.
strawberry milkshake
Τώρα δε φταίει το υγρό φταίω εγώ που δεν αντέχω τα γάλατα και επιμένω να δοκιμάζω Milkshakes!Το υγρό πιστεύω θα αρέσει σε όσους αρέσει η γαλατένια γεύση και η φράουλα.
6 στα 8;Πρώτη φορά μου συμβαίνει.Πολλή καλή προσπάθεια πραγματικά τα υγρά και σε συνάρτηση με την τιμή τους σίγουρα θα δοκιμαστούν και άλλα στο μέλλον και θα ξαναγοραστούν κάποια από αυτά που ήδη δοκίμασα.
Καλά που θα έλεγα δυο πράγματα