Αν καταλαβα καλα θες το puff counter να φαινεται στην οθονη. Εγω μεσα απο το προγραμμα εβαλα στα 3 power click να κανει edit στο μενου εκει δλδ που κανονικα δειχνει τα βολτ.Ετσι παταω 3 φορες το power και μπορω να διαλεξω να μου δειχνει οποια πληροφορια θελω και η αληθεια ειναι οτι εχει πολλες και για αυτο το εχω κρατησει, ακομα επισης μαρεσει πολυ το οτι ρυθμιζεις profile για διαφορους ατμοποιητες και μαλιστα οταν αλλαζεις τους αναγνωριζει και πηγαινει αυτοματα στο προφιλ που εχεις καθορισει
Ναι αυτο που με ενδιαφερει ειναι στη κεντρικη οθονη που βλεπουμε οταν παταμε να ατμισουμε να βλεπω το puff counter χωρις να χρειαζεται extra κλικ οπως στο firmware της eleaf απλα στο firmware της eleaf δεν μπορεις να το μηδενιζεις. Το ωραιο που με αρεσε πάντως ειναι με τα πολλα προφιλ που μπορω να εχω προκαθορισμενα watt ετσι αναλογως την αντισταση βαζω το αντιστοιχο προφιλ που εχω ρυθμισει στα αναλογα watt και μπορω να ονοματισω το προφιλ π.χ. να βαλω σαν ονομα την αντισταση που θα θελω να ατμισω. Και το ρολοι ειναι καλη φαση εχω βαλει το ψηφιακο δεν ξερω πως δειχνει το αναλογικο δεν δοκιμασα ακομα. Αυτο που δειχνει στο site του firmware με τις ρυθμισεις σε κυκλο καθεται σε εμας ή ειναι μονο για οθονη joytech?
Στο βιντεακι επανω δειχνει στο 32:28 πως αλλαζει την ενδειξη απο ampere σε puff αλλα δεν το καταφερνω να το πετυχω και δεν ξερω και γερμανικα

Tελικα το καταφερα μεσω του NFtool box διαλεγουμε την καρτελα General απο εκει το layout και απο εκει το small screen και μας δινει εκει επιλογη αντι για τα ampere να βαλουμε οτι αλλο θελουμε. Απο οτι καταλαβα λογω της μικρης οθονης δεν μπορουμε να βαλουμε τη classic screen ή την circle screen. Nα ρωτησω τωρα κατι άλλο αν δεν σας εχω σπασει τα νευρα ήδη το puff counter μπορουμε να το μηδενιζουμε κατευθειαν χωρις να χρειαζεται να το συνδεουμε με το toolbox?
Ενα τελευταιο που με αρεσε πολυ ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις με τα ποσα κλικ να ανοιγεις και να κλεινεις τη συσκευη το αλλαξα απο τα εργοστασιακα 5 κλικ στα 2 κλικ να ανοιγει ή να κλεινει ετσι ωστε να δωσω μια παραταση στη ζωη του κουμπιου fire