Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους !
Πρίν απο 2 εβδομάδες πήρα την απόφαση να αγοράσω η.τ. για να κόψω το κανονικό. Πήρα το iStick pico με τον Eleaf GS air-M.

Στην αρχή δυσκολεύτηκα να βρω τον τρόπο , και είχα και πολύ βήχα αλλά έστρωσε τελικά ο λαιμός.

Μπορώ να πώ οτι εχω απογοητευτεί απο το ή.τ. και νομίζω οτι φταίει ο ατμοποιητής μου (ή κατι κανω εγω λάθος

).
Το πρόβλημα μου ειναι οτι εχω συνέχεια διαρροές υγρού απο την τρύπα που ρυθμίζεις τον αέρα (στο κάτω μερος του ατμοποιητή) μάλιστα μια φορά ειχε γίνει ολο το mod χάλια απο τα υγρά...
Επίσης μετά απο 10 τζούρες, η ενδέκατη θα εχει υγρό μέσα... οσο και να το καθαρίζω , με τρομερή προσοχή το γεμίζω να μην πεσει στην κεντρική τρύπα , και δεν πατάω απανωτές τζουρες..
Επίσης απο χθες εχει αρχίσει και δουλεύει μόνο του για κάποιο λόγο !!!! δηλαδη παταω το κουμπί , κανω την τζούρα μου , και οταν το αφήνω αυτό συνεχιζει και πατιέται (μεχρι που φτανει στα 10δευτ και σταματαει μονο του).
Δοκίμασα 3 διαφορετικά υγρά αλλα σε ολα το ίδιο κάνει.
Δωστε μου τα φώτα σας , ιδίως για την διαρροή που κανει. Πρέπει 2-3 φορες τη μερα το λιγότερο να τον κανω κομμάτια και να τον καθαρίζω.