Εγώ πάλι θα έλεγα οτι πρέπει να μάθεις πρώτα να ατμίζεις, για να πάρεις όλες τις δυνατότητες
που μπορεί να σου δώσει όχι μόνο το ΑΙΟ αλλά κάθε εργαλείο ατμού.
Δες το με αγάπη.... δεν είναι τσιγάρο, δεν θέλει βίαιες κινήσεις (εισπνοές), προσπάθησε να προσαρμόσεις
την χρόνια τσιγαρίσια συνήθη τζούρα σου στα νέα δεδομένα του ατμού. Εχεις ήδη μάθει πολλά κολπάκια
του εργαλείου, χρησιμοποίησέ τα, χωρίς να αγχώνεσαι, μην αγκομαχάς, στην αρχή είσαι, σιγά - σιγά θα το καταλάβεις,
θα γ'ινεις ένα μαζί του και προπάντων μην βιάζεις τα πράγματα. Ολα θέλουν τον χρόνο τους.
Το ΑΙΟ μπορεί να σου δώσει πολλά. Και ικανοποίηση στο θέμα πρόσληψης νικοτίνης και γεύσης και ατμού.
Πάρτο πιο χαλαρά, ρύθμισε την αναπνοή σου και τράβα απαλές τζούρες. Δεν γίνεται να μην το απολάυσεις. Στο δίνει μόνο του....στο πιάτο...
Αυτή την στιγμή έχω το τρίτο ΑΙΟ στα χέρια μου (τα 2 άλλα τα δώρησα εκεί που τα είχαν ανάγκη και είμαι χαρούμενος που είναι τώρα μήνες μακριά απο το τσιγάρο).
Είναι πολύ καλό εργαλείο.... πολύ καλύτερο απο την τιμή του.
(Τις 2 τελευταίες τζούρες πριν κοιμηθώ πάντα τιςκάνω απο κεί)

Στους περισσότερους ατμοποιητές 2-3 φορές πρέπει να τους μαζεύεις τα υπολείμματα υγροποίησης. Είναι σύνηθες φαινόμενο.
Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα τα δημιουργούν μη καλές αντιστάσεις (συμβαίνει σε πάρα πολλές εργοστασιακές, μερικές να έχουν αστοχήσει) και όχι οι ατμοποιητές ή τα μοντ. Φόρα του πάντα την 0.6 και άντε και την 1.0 ωμ. Παίξε με το air flow κατά διαστήματα να τσεκάρεις
που σε πάει η τζούρα.
Ναι ζεσταίνεται γρήγορα σε απανωτές τζούρες γιατί η αντίσταση είναι πάρα πολύ κοντά στο επιστόμιο. Είπαμε δεν είναι για πιπίλα.
Με τις θερμοκρασίες που έχουμε τώρα αυτό εντίνεται. Δεν το παθαίνει μόνο το ΑΙΟ. Και άλλοι άτμο.
Θέλει λίγο ρέγουλα...
....Μάθε το .... να σε μάθει....να ανεβείτε το βουνό.....
Εδώ με το ταίρι σου που είσαι χρόνια μαζί και κάθε μέρα βλέπεις και κάτι καινούριο

και μετά πας προς Savo μεριά και ντουμανιάζεις......χαχαχαχαχαχαχα