Παιδια, θα σας πω δυο πράγματα σχετικά με τις LG HG2 μπαταρίες που έχω παρατηρήσει .
Επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλές LG HG2 διάφορων παρτίδων τις έχω τσεκάρει όλες και μάζεψα κάποια δικια μου στατιστική.
Λοιπόν, σίγουρα κυκλοφορούν μαϊμου LG HG2. Έχουν πέσει στα χέρια μου ψεύτικες LG HG2 με γνήσια στοιχεία ( sells ) από την LG απλός διαφορετικά. Συνήθως είναι
LG HE2 με 2500mAh , αλλά πριν μερικές μέρες έχω παραλάβει μερικά κομμάτια από νεα παρτίδα και μετά από τεστ χωρητικότητας ( Imax B6 και Soshine H4 charger --- φόρτιση-εκφορτιση από 4,2βολτ μεχρι 2,5βολτ ) και σχολαστικής οπτικής εξέτασης ( εχω σκίσει και το περιτύλιγμα ) εχω διαπιστώσει ότι αυτές οι μπαταριες εχουν μεσα….
Δεν θα το πιστέψετε!!.... αυθεντικές LG MJ1 3500mAh . Επαθα πλακα

. Μάλλον επειδή οι καφε μπαταριες εχουν αυξημενη ζήτηση οι κινεζοι "ξανατυλιγουν" τις ισόβαθμης αξίας LG MJ1 και τις μετατρέπουν σε LG HG2 με σκοπό να τα πουλήσουν πιο γρήγορα. Αλλιώς δεν εξηγείται.
Τώρα πώς να ξεχωρίσουμε τις γνήσιες από μαϊμου αν δεν εχουμε ένα φορτιστη που μετραει χωρητικότητα? Εμφανισιακά - πολύ δύσκολα γιατί πολλά ψευτικα φορανε γνήσια στοιχεία LG μικροτερης χωρητικότητας. Βρήκα μονο μια σίγουρη διαφορά –
στην γνήσια μπαταρια LG HG2 οι αριθμοί και τα γράμματα γυαλίζουν ( λαμπιρίζουν ) υπό συγκεκριμένη γωνιά όταν πεφτει φως πάνω τους. Σε οποιαδήποτε μαϊμου η γραμματοσειρά είναι θαμπή.
Προς το παρόν αυτά. Ελπίζω να βοήθησα

.