vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

413 επισκέπτες, 3 χρήστες
maraki1308, manoslykos, Milarepa

Καφές/Ποτό και υγρά που ταιριάζουν στο καθένα??

Αποσυνδεδεμένος dimitrisxt

• *
  • 12
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Καφές/Ποτό και υγρά που ταιριάζουν στο καθένα??
« Απάντηση #180 στις: Απριλίου 08, 2014, 15:06 »
Espresso ή freddo με longhorn halo,  όπως και cigarillos el toro με ουισκάρα! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #181 στις: Απριλίου 08, 2014, 16:16 »
To pouros της El toro δεν το ατμίζω σε καθημερινή βάση γιατί με κουράζει από τις πρωτες τζούρες. Είναι όμως ιδανικό όταν βγαίνω έξω και πίνω το ουισκάκι μου !! Περίεργο, αλλά ένα υγρό που δεν μου ταιριάζει ποτέ το έχω συνδυάσει τέλεια με το ποτό !

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #182 στις: Μαΐου 20, 2014, 01:30 »
Διάφορα DIY για όλες τις ώρες
Βράδυ έξω για ποτό κάποιο βαρύ καπνικό

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• **
  • 120
« Απάντηση #183 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 02:26 »
Βανίλια DIY με φραπέ,γαλλικό,μπύρα και ποτό.Πάει με όλα και συμφέρει στην υγεία 8)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #184 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 08:25 »
Bebeca ή κάτι παρόμοιο με τον καφέ. Μετά το φαγητό δεν μου πάει τίποτα. Για να ατμίσω πρέπει οπωσδήποτε να πίνω κάτι συγχρόνως... Κρασί ή κοκτέϊλ μου ταίριαξε ευτυχώς με υγρά που έχουν βάση τη μενθόλη και φρουτένιο άρωμα. Ευτυχώς δεν πίνω ουίσκι, γιατί εκεί θα ήταν δύσκολη η επιλογή...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #185 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 10:32 »
Ως λάτρης του αλκοόλ, έχω κάνει και εγώ τις μελέτες μου πάνω στο ποτό και τον ατμό.

Οι τύποι όμως του Vine + Vapor δεν παίζονται!!! Μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο κρασί για τον ατμό σας ή τον κατάλληλο ατμό για το κρασί σας!

Φυσικά δεν περιλαμβάνει τα πάντα, αλλά όλο και κάτι προσθέτουν!!!

Αποσυνδεδεμένος chrismel

• *
  • 75
  • Τσιγάρο Τέλος !!!!
    • Focus Properties Real Estate
« Απάντηση #186 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 22:10 »
Τώρα πιά με οτι να είναι και το χαίρομαι αρκετά

Αποσυνδεδεμένος kerai

• *
  • 59
« Απάντηση #187 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 20:47 »
Έριξα δυο τρία ψαξίματα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεντρωμένο. Νομίζω καλά θα είναι να έχουμε ένα νήμα για το συγκεκριμένο σκοπό. Θα είναι ένας καλός μπούσουλας για πολλούς από εμάς που θα

Έχετε να προτείνετε κάτι;

- Είδος καφέ και υγρό. (προφανώς άλλα θα πηγαίνουν με τον φραπέ ή τον φρέντο, και άλλα με τον γαλλικό).
- Είδος ποτού και υγρό. (προφανώς άλλα θα πηγαίνουν με το ουίσκι, άλλα με το τσίπουρο).

Προτάσεις; εντυπώσεις;

(αν υπάρχει παρόμοιο thread ενημερώστε με)

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #188 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 23:14 »
Φραπέ --- smoke (tribecοειδή γενικά
Φρέντο --- δεν πίνω
Ελληνικό --- δεν πίνω
Ουίσκυ, κονιάκ --- 25 days later, longhorn, captain jack, primo verde, cubana, όλα τα ΝΕΤ
Μπύρα, τσίπουρο --- δυστυχώς τίποτα, ίσως ΝΕΤ
Πορτοκαλάδα --- ε εντάξει. Μην ατμίσεις εκεί

Αποσυνδεδεμένος kaozgoat

• **
  • 252
« Απάντηση #189 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 23:22 »
Και με καφέ και με ποτό ry4 double!! Και με τη μπύρα δεν ξέρω πως γίνεται να κολλάει η καραμέλα του ry, αλλά εμένα μου κάθεται φοβερά!  ;D

Αποσυνδεδεμένος kerai

• *
  • 59
« Απάντηση #190 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 23:45 »

Υπάρχει κι αυτό το νήμα

Ωραίος! Θα το κάνω όλο copy paste στο Evernote να το έχω όταν ξαναβγω για ψώνια.

Εγώ πάντως με το Ηδωνικό (τσίπουρο) που έπινα συνοδεία του American Blend της Liqua που είναι επιεικώς χάλια υγρό, μετά από τρία τσίπουρα μου φαινόταν καλούτσικο. Αν έπινα κάνα δυο τρία τέσσερα ακόμα θα γινόταν το αγαπημένο μου υγρό!

ΥΓ πλάκα κάνω είναι αισχρό το υγρό αυτο. Ανυπομονώ να πάω για ψώνια.

Αποσυνδεδεμένος Nietzsche

• *
  • 38
« Απάντηση #191 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 23:51 »
Για μπύρα κάπως δύσκολα τα πράγματα γενικά. Εμένα μου κάθετε καλά το woody snuff της umami ή αλλιώς κλασσικά tribeca..

• 9074
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 12:45 »
Ως γνήσιος προσκυνητής του ζύθου, και όπου να ναι και παρασκευαστής για προσωπική κατανάλωση, έχω να παραθέσω το εξής:
1) Με γλυκές μπύρες που περιέχουν αρκετό αλκοόλ, πχ Le Choufe, χρειάζεται ατμός έντονος και πικρός. Κάτι σε El Toro.
2) Με αφιλτράριστες μαύρες ή Κόκκινες, πχ Corfu Beer (όσοι δεν την έχετε δοκιμάσει, ιδιαίτερα τη μαύρη και την Ionian Epos ΧΑΝΕΤΕ), κάτι πιο ουδέτερο, και καλύτερα να γλυκίζει. Κάτι σε Virginia.
3) Με Pilsener, Stout, Imperial Stout και Pilsener Blonde(Kaiser, Murphy's, Guiness, Black) κάτι να γλυκίζει, αλλά ελαφρά. Τις βοηθάει επίσης και μία όξινη φρουτένια.
4) Με Creamy Bitter όπως η Caffrey's ή Tetley's Bitter, σκέτη βάση.
5) Οι lager καλύτερα να αποφεύγονται, καθώς δεν έχουν αρκετή ένταση στη γεύση και περιέχουν πολύ ανθρακικό. Αυτές τις θεωρώ μπύρες φαγητού. Εξαίρεση αποτελούν οι Fosters, Bud, Stella Artois και Becks, που παρ' ότι θεωρούνται lager, έχουν ιδιοτροπίες: Η Fosters δεν έχει πολύ ανθρακικό οπότε ταιριάζει με το κάτι ουδέτερο ενώ οι άλλες αυξάνουν την πίκρα όσο αερίζονται, και θέλουν το γλυκό τους.
6) Με mainstream μαύρες, που έχουν νότες καφέ ή σοκολάτας, δοκίμασε κάτι κρεμώδες ή όξινο, βανίλια, φρούτα του δάσους και λοιπά.

Έψαξα ώρα αλλά το βρήκα το ποστ για τις μπύρες!!! Διορθώνω το Νο.2: αν πέσουν στα χέρια σας αυτές οι μπύρες, μείνετε μακριά. Δυστυχώς χάλασαν σε βαθμό αηδίας...

Θα προσθέσω επίσης άλλο ένα κομμάτι που αφορά μπύρες Weiss:
7.1) Ξανθές Weiss με αλκοόλ μέχρι 5%. Δεν θες κάτι που να καλύπτει τα γλυκά και φρουτένια αρώματα που πολλές φορές βγάζουν. Κάτι ουδέτερο ή σχετικά πικρό θα βολέψει. Ωραίο συνδυασμό προσέφερε το Symmetry Six. Πιο μυστήριος συνδυασμός το Castle Long ή υγρά με ρούμι.
7.2) Ξανθές Weiss με αλκοόλ πάνω από 5%. Προσωπικά δεν τις προτιμώ καθώς πιστεύω ότι το αυξημένο αλκοόλ δεν ταιριάζει σε μπύρες από μη καβουρντισμένη βύνη, το νιώθεις να τσιμπάει στη γλώσσα. Υγρά με ελαφριά γλυκάδα κάνουν ωραία παρέα σε τέτοιες μπύρες, συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει με Eliquid France Supreme και Weihenstephanner Vitus.
7.3) Dunkel Weiss ανεξαρτήτως αλκοόλ. Εδώ έχει λιγότερη γλύκα και πιο καπνιστά αρώματα. Εδώ ένα Τριμπέκα ή ένα Black Calico είναι ιδανικό.
8 ) Καπνιστές μπύρες. Αν πέσει στα χέρια σας η μαύρη Schenkerla (€2.50 στο Βασιλόπουλο ή €9.20 σε μπυραρία  :idiot1: ), βάλτε της παρέα ένα δυνατό καπνικό, κατά προτίμηση ΝΕΤ. Ο συνδυασμός με το Black Note Bravura που είναι δυνατό Perique ήταν κορυφαίος!

Όσον αφορά τα τσίπουρα και τα ούζα, περισσότερο νομίζω ότι εξαρτάται από το μεζέ. Αν παίζουμε κρεατικά και λουκάνικα, θέλουμε ένα υγρό καπνικό και βαρύ. Αν παίζουμε με ψαρομεζέδες, τίποτα μυδοπίλαφα και κάνα γεμιστό καλαμάρι, τότε πιο παιχνιδιάρικα υγρά, ακόμα και με νότες πορτοκάλι!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2015, 13:02 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #193 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 12:56 »
 7.2)  απο τις αγαπημένες μου η Vitus καθώς και το supreme! Τρύφωνα φωτιές άναψες μεσημεριάτικα και η μπυραρία ανοίγει μετα τις 19:00..  ::)

• 9074
« Απάντηση #194 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 13:03 »
Πάρε την απλή και ρίξε μέσα μισό σφηνάκι βότκα!!!  :laugh1:

Τι φωτιές ρε Γιώργο? Δεν φταίω εγώ, ο Νίτσε ρώτησε!  :tongue_smilie:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114101 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359681 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F