Καλησπέρα σε όλους.
Έχω εδώ και λίγο καιρό την ΣΟΦΙΑ v2 και επειδή θεωρώ ότι αδικείται στο νήμα της v1 αποφάσισα να κάνω μία μίνι παρουσίαση και να δημιουργήσω το δικό της θέμα.
Καταρχάς με κέντρισε το γεγονός ότι είναι χωρίς N-R-N σύρμα και σε συνδυασμό με τον μικρό θάλαμο ατμοποίησης καθώς και με την φήμη της v1 στο θέμα γεύση αποφάσισα να κάνω την αγορά.
Έχω πει ότι για μένα η γεύση είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό κριτήριο όσον αφορά έναν ατμοποιητή και τα υπόλοιπα (ντουμάνι, χτύπημα, εμφάνιση & ευκολία με αυτή τη σειρά) είναι μετά. Θα ξεκινήσω όμως ανάποδα:
Ευκολία:
Η απουσία N-R-N αυτομάτως την κάνει πιο εύκολη από την v1 και γενικά, σε σχέση με άλλους ατμοποιητές, είναι από τους πιο εύκολους. Αν ακολουθήσεις το βίντεο έχεις στήσει σε λίγα λεπτά. Η ρύθμιση υγρού υποδειγματική και επιπλέον, ενώ είναι bottom feader δεν έχω δει ούτε σταγόνα στον πόλο
Εμφάνιση:
Εδώ οι carto έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα της αλλαγής τανκ. Από την στιγμή λοιπόν που μπορώ να αλλάξω τανκ όποτε θέλω και να έχω έναν τελείως διαφορετικό, εμφανισιακά, ατμοποιητή με έχει κερδίσει.
Χτύπημα:
Τα υγρά μου είναι 6mg, παρόλα αυτά το χτύπημα που πήρα ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα.
Ντουμάνι:
Εξαιρετικός, βελούδινος ατμός και πολύ καλό ντουμάνι για 50/50 υγρά που κάνω.
Γεύση:
Περνάμε λοιπόν στο ζητούμενο (για μένα τουλάχιστον). Παιδιά, με έχει εκπλήξει ευχάριστα αυτός ο ατμοποιητής. Περίμενα καλή γεύση αλλά όχι τόσο καλή. Όλα τα υγρά που δοκίμασα μου τα αποδίδει εξαιρετικά, με όλη την πολυπλοκότητά τους και τα επιμέρους αρώματα. Δεν θα βάλω στο συρτάρι όλους τους άλλους (

) αλλά σίγουρα είναι στο daily rotation και βασικά αυτός και ο Cloud είναι μόνιμα σε κάποιο mod.
Θέλοντας να απαντήσω στο ερώτημα v1 ή v2 δανείστηκα την v1 από ένα φίλο και τις άτμισα παράλληλα για 2 μέρες με τα ίδια υγρά. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι δεν υπάρχει απάντηση

. Η απόδοση των γεύσεων στην v1 ήταν εξαιρετική αλλά και στην v2 το ίδιο, απλά διαφορετική. Άλλη γεύση έπαιρνα από την μία και άλλη από την άλλη, μη μπορώντας να αποφασίσω. Στα υπόλοιπα όμως, ντουμάνι & ευκολία, η v2 είναι καλύτερη. Πιο βελούδινος ατμός, πιο πολύ ντουμάνι και πολύ πιο εύκολο στήσιμο.
Καταλήγοντας, θεωρώ ότι η ΣΟΦΙΑ v2 είναι μία εξαιρετική επιλογή για γευσάτο ατμοποιητή, με το μπόνους της αλλαγής εμφάνισης που έχουν οι carto. Με πολύ βελούδινο ατμό, χωρίς διαρροές και με εύκολο στήσιμο. Τι άλλο θέλετε πια;;;;;
Παρακάτω έχω φέρει τα 2 video από το θέμα της v1 ώστε να είναι μαζεμένα.
[youtube]-JjKNEtZE-I[/youtube]
[youtube]74ab9AuoK5o[/youtube]
Στις 3 φωτό, η v1 είναι στο VS DNA40 (ξέρω θέλει βάψιμο

) και η v2 στο DANI