Επειδή βλέπω αρκετούς νέους ατμιστές να θέλουν να μπουν στο χώρο των μηχανικών μοντ αλλά έχουν κάποιες φοβίες, πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο ένα νήμα όπου θα είναι συγκεντρωμένες κάποιες πληροφορίες για την ασφαλή χρήση τους.
Κατ'αρχάς να πω πως χρησιμοποιώ μηχανικά μοντ εδώ και ένα περίπου χρόνο και πως ακολουθώντας κάποιους απλούς κανόνες δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο έμπειροι χρήστες και γνώστες από εμένα, οι οποίοι ευελπιστώ να συνδράμουν στο νήμα και να καταφέρουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους νεότερους ατμιστές που επιθυμούν να δοκιμάσουν την εμπειρία του ατμίσματος με μηχανικό μοντ. Στη συνέχεια παραθέτω τα βήματα που ακολουθώ εγώ με τα μηχανικά μοντ και παρακαλώ όποιος θέλει να τα εμπλουτίσει-συμπληρώσει ή και διορθώσει.
1ο βήμαΠάντα ελέγχω τον ατμοποιητή μου είτε σε ειδική συσκευή (ωμόμετρο) είτε σε ηλεκτρονικό μοντ, τόσο για να δω την τιμή της αντίστασής μου όσο και για να σιγουρευτώ ότι δεν έχω κάποιο βραχυκύκλωμα.
2ο βήμα Πάντα χρησιμοποιώ καλές επώνυμες μπαταρίες. Ανάλογα με την τιμή της αντίστασης που έχει ο ατμοποιητής μου συμβουλεύομαι
αυτόν τον πίνακα ο οποίος μου δείχνει εάν οι μπαταρίες που έχω είναι ασφαλείς για χρήση με την αντίσταση του ατμοποιητή μου. Ουσιαστικά βρίσκω τη μπαταρία μου στην κίτρινη στήλη και στη μπλε στήλη τσεκάρω εάν τα Ω της αντίστασης μου είναι πάνω από τα ασφαλή όρια.
3ο βήμαΕλέγχω εξωτερικά τις μπαταρίες μου να είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχουν ξεφλουδίσει σε κανένα σημείο από την προστατευτική ταινία.
4ο βήμαΠροσέχω να τοποθετήσω τη μπαταρία με την σωστή πολικότητα. Ο θετικός πόλος της μπαταρίας στον πόλο 510 του μοντ.
5ο βήμαΑυτό είναι το καλύτερο βήμα γιατί όλα είναι ΟΚ και απολαμβάνω το άτμισμα. Όταν κατά την διάρκεια του ατμίσματος καταλάβω πως έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας (έχει ατονίσει το άτμισμα) αλλάζω μπαταρία και συνεχίζω.
Αυτά είναι τα 5 βασικά βήματα που ακολουθώ και ουδέποτε είχα πρόβλημα.
Επειδή όμως στην αρχή είχα και εγώ τις φοβίες μου δεν είναι κακή ιδέα η χρήση
αυτού ή
αυτού ή
αυτού. Όλα αυτά είναι ασφάλειες οι οποίες εάν γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα κόβουν το κύκλωμα (τη ροή του ρεύματος) και έτσι μας προστατεύουν από τις πιθανές δυσάρεστες συνέπειες.
Τέλος θα πω πως τα μηχανικά μοντ θέλουν περιοδικά ένα καθάρισμα τόσο στα σπειρώματα όσο και στις επαφές της μπαταρίας. Αυτό βοηθά κυρίως στην καλή απόδοσή τους. Το καθάρισμα συνήθως το κάνω με ένα μαλακό πανάκι και με μπατονέτες και καθαρό οινόπνευμα.
Παρακαλώ τους Συντονιστές εάν υπάρχει ανάλογο νήμα να διαγράψουν ή μεταφέρουν το παρών όπως αυτοί κρίνουν.