Εγώ έχω το once της nobacco, δλδ το coopor mini.. Μια μέρα μου έσπασε τα νεύρα γιατί ήταν πολύ ασταθές στις αντιστάσεις και μου τις έκαιγε, το έστειλα στο service της nobacco και αγόρασα το vtc.. Έπαθα πλάκα.. Λέω αυτό είναι μοντάκι .. Δουλευω tc στα λίγα βατ και γουστάρω..
Κανένα μήνα μετά επέστρεψε το once από το service, αλλά μου είπαν πως δεν του έκαναν τίποτα , απλά το τσέκαραν γιατί ήταν μια χαρά.. Εκείνη την μέρα έμαθα πως στο once μπορείς να ρυθμίσεις το tcr. ΜΑΓΙΚΟ.. Από εκείνη την μέρα με custom ρυθμίσεις στο tcr δουλεύει ΑΨΟΓΑ.. Τώρα τα χρησιμοποιώ και τα δύο εξ ίσου κάθε μέρα..
Αν υστερεί σε κάτι το once είναι μόνο στο λίγο παραπάνω βάρος και στο ότι δεν ρυθμίζεις ακριβώς τα watt σε tc αλλά είναι με σκάλες.. Όμως πλέον με το σωστό tcr δουλεύει πολύ σωστά την ένταση που δίνει και δεν έχει ξανακάψει αντίσταση..
Αν υπερτερεί σε κάτι, είναι πως μπορείς να μεταβάλεις από μόνος σου την τιμή της αντίστασης που διαβάζει , λίγο πάνω - λίγω κάτω, πράγμα που θα ήταν πολύ χρήσιμο να το είχε και το vtc που διαβάζει λίγο αλλα ντ άλλα τις αντιστάσεις..