Η αλήθεια είναι ότι το μοντάκι είναι μεν καλό, αλλά έχουν ακουστεί και παράπονα.
Η πρώτη έκδοσή του χωρίς την ονομασία mini είχε τα θεματάκια της. Είναι όλα γραμμένα εδώ.
Η J. είναι όντως όπως τα λες, προσπάθησα να είμαι λίγο μετριοπαθής στους επαίνους, διότι μεγάλη μεγάλη εταιρία, αλλά όχι ότι τα πάντα που βγάζει είναι άψογα.
Και αυτή και οι θυγατρικές της eleaf και wismec.
πχ, έχω διαβάσει για θεματάκια και με το evic supreme και με το πρώτο box vtc.
Εχω διαβάσει για τις πανάκριβες κεφαλές της των 4-5 ευρώ, που δεν είναι 100% επιτυχείς. Εχει κι αυτή το μερίδιό της στις ελαττωματικές, κάτι που αν σου συμβεί σε 5ευρη κεφαλή, πονάς.
Για το δε wismec 200 με την δική της πλακέτα συνέβη τον προηγούμενο μήνα το γνωστό περιστατικό που θορύβησε κάποιους.
Σε αντίθεση με τις κορυφαίες ευρωπαικές κι αμερικάνικες εταιρίες του χώρου, που βγάζουν λίγα μοντέλα αραιά και πού, η J βγάζει συνέχεια νέα μοντέλα. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να έχει βγει κάποιο μοντάκι ή ατμοποιητής πρόωρα στην αγορά και να πάσχει από παιδικές ασθένειες ή να κριθεί επιζήμια η βελτίωσή του και να αντικατασταθεί πάραυτα από άλλο.
Οπότε ίσως καταλήξουμε να διαφωνούμε συμφωνώντας ότι η J είναι μια εξαιρετική εταιρία, το vtc ένα πολύ καλό προϊόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το απόλυτο μοντ. (όχι για τον zarko, που θα του πιει το ζουμί με 10 τζούρες... για τους υπόλοιπους)