Και μια ώρα που μεσολάβησε χωρίς να ατμίσεις είναι αρκετή για να σου παρουσιάσει υποτροφοδοσία.
Δοκίμασε με ένα driper να δείς αν σου παρουσιάσει τα ίδια και εκεί.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα να κάνω, το σ/κ θα το γονατίσω στις δοκιμές με le magister και magma, μέχρι να βρω τι δεν πάει καλά
Αν ισχύει πάντως αυτό που λες και κάθε φορά που υπάρχει υποτροφοδοσία (συνηθισμένο φαινόμενο σε ντρίπερ), δημιουργείται πρόβλημα με τον έλεγχο θερμοκρασίας, το οποίο δεν διορθώνεται παρά μόνο με στήσιμο νέας αντίστασης, τότε δεν λειτουργεί σωστά το μοντάκι, τουλάχιστον το δικό μου
@Alxhmisths
Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω σε άλλους, μόνο στο Φαινομενο προς το παρόν, με δύο διαφορετικά ss και ένα nife.Ξεσφίγματα του ατμο, χαλάρωση βιδών, ξαπλώματα και ανεβοκατεβάσματα της αντιστασης δεν είχα.Η τιμή της αντίστασης παραμένει ακλόνητη, όπως τη στιγμή που κλειδώνει. Δοκίμασα μάλιστα και με ξεκλείδωτη αντίσταση που μου πρότεινε ο giorgos maniadakis κι ενώ στην αρχή έπιασε, στη συνέχεια είχα τα ίδια προβλήματα.
Σκέφτομαι μήπως δεν διαβάζει σωστά εξαρχής την αντίσταση, αυτό που ανέφερε παραπάνω ο Teo και να ξεκινάει από κει το πρόβλημα.