Φίλε Ribot θα αναφέρω απλά τις δικές μου εμπειρίες και θα κάνω κάποιες διαπιστώσεις ελπίζοντας να σε βοηθήσουν.
Το δουλεύω το vtc καμιά εικοσαρία μέρες με Ni200 και ατσάλι την τελευταία εβδομάδα. Στο Ni200 έβαζα τις ρυθμίσεις που με ικανοποιούσαν και απο εκεί και πέρα το μόνο που κοιτούσα ήταν να συμπληρώνω υγρό. Ίδια σταθερή απόδοση για όσο καιρό ήταν η αντίσταση μέσα.
Την τελευταία εβδομάδα το ίδιο ακριβώς με ατσάλι. Παρόλο που δε μου αρέσει εμένα η γεύση που μου δίνει, η ατμοποίηση είναι κανονικότατη και σταθερή, σε πιο χαμηλή θερμοκρασία μάλιστα απο το Ni200. Και τα δύο σύρματα είναι της UD. NiFe θα δοκιμάσω αύριο που θα μου έρθει και θα αναφέρω παρατηρήσεις αν χρειαστεί.
Συνεπώς, εκείνο που είναι διαφορετικό μεταξύ μας, στην ιδανική περίπτωση που τα mod μας παίζουν το ίδιο, είναι το άτομο, το στήσιμο και ο ατμοποιητής.
Άτομο : Παίζει ας πούμε μετά απο ένα σημείο να μη σε ικανοποιεί η ατμοποίηση που έχεις? Δηλαδή, μήπως τελικά η ατμοποίηση είναι σταθερή αλλά "μπουκώνεις" εσύ ξέρω γω και δε σε ικανοποιεί πια οπότε και θέλεις κάτι πιο έντονο? Απλές απορίες είναι δε σε κατηγορώ για κάτι ε, και μπορεί να έχασα κάτι απο αυτά που είπες και να είναι τελείως άκυρα αυτά που λέω.
Στήσιμο : Εδώ δε νομίζω οτι χρειάζεται να αναφέρω κάτι...
Ατμοποιητής : Εδώ δεν ξέρω τι να πώ λόγο μικρής εμπειρίας αλλά είναι και αυτό μια διαφορά μας. Εγώ ας πούμε σε δύο ατμοποιητές που παίζω σταθερά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. (Billow v2 nano, Subtank mini)
Διαβάζω σταθερά το νήμα απο πριν πάρω το vtc mini και τουλάχιστον στο ατσάλι περίμενα και εγώ να έχω διάφορα περίεργα απο αυτά που είδα εδώ μέσα. Τελικά μου παίζει σταθερά και για αυτό μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά. Απλα εμένα δε με ικανοποιεί στη γεύση.