Παρέλαβα το Sigelei mini πριν 1 μήνα και το χρησιμοποιούσα καθημερινά. Μου άρεσε πολύ η κόκκινη βαφή του που είναι εντυπωσιακή και στην απόχρωση και στην υφή. Μου άρεσε ο αυτορυθμιζόμενος πόλος που έπαιρνε όλους τους ατμοποιητές, ακόμα και τον Magma κλώνο με τον πολύ μακρύ 510.
Το μέγεθος του δεν ήταν άσχημο στο χέρι μου (αλλά δεν έχω και μικρά χέρια) και το βάρος του επίσης. Δεν είχα και κανένα πρόβλημα με τις λειτουργίες και τα μενού του που μου φαίνονταν πολύ απλά.
Δεν τρελάθηκα με τις γωνίες του που κόβουν το χέρι όταν το κρατάς στην χούφτα, και με το πάνω και κάτω καπάκι που αν και νικελωμένο μου έμοιαζε ψεύτικο. Επίσης δεν τρελάθηκα με το μπρούτζινο σπείρωμα αλλά για να λεφτά του δεν μου φάνηκε τόσο κακό.
Χρησιμοποιώ αόριστο χρόνο, γιατί σήμερα το μοντάκι μας άφησε χρόνους.
Ενώ έπινα καφέ αμέριμνος και άτμιζα με τον Ego ONE ατμοποιητή στα 12 ή 14 W το πολύ, και ενώ το είχα πάνω στο γραφείο, ξαφνικά είδα καπνούς να βγαίνουν από τις τρύπες εξαέρωσης. Αμέσως έβγαλα τον ατμοποιητή και έβγαλα το mod στο μπαλκόνι.
Δυστυχώς η θερμοκρασία είχε ανέβει ήδη πάρα πολύ για να δοκιμάσω να βγάλω την μπαταρία και το άφησα έτσι για μερικές ώρες για να βεβαιωθώ οτι έχουν ηρεμίσει όλα.
Όταν τελικά το ξαναέπιασα στα χέρια μου, η οθόνη και προφανώς και όλη η πλακέτα είχε γίνει σαν πανσετάκι σε πανηγύρι τσικνοπέμπτης.
Δεν ξέρω αν έφταιξε η μπαταρία ή το μοντάκι. Η μπαταρία ήταν και αυτή ενός μηνός, Samsung 30Q, ευλαβικά φορτισμένη μόνο σε Nitecore D4, και ποτέ δουλεμένη πάνω από 18W. Πρόσεξα μια μικρή τρυπούλα στο κάλυμα της από την οποία έτρεξαν υγρά, αλλά δεν ξέρω αν προυπήρχε και δεν την πρόσεξα, ή άνοιξε με το βραχυκύκλωμα. Ακόμα και η μπαταρία να έφταιγε, αναρωτιέμαι τι έγιναν οι προστασίες του μοντακίου, μέχρι να φτάσουμε εκεί.
Τείνω μάλλον προς πρόβλημα του Sigelei, και για αυτό το λόγο άνοιξα ticket στην FT ζητώντας refund. Ακόμα και να μου δώσουν, δεν πρόκειται να ξαναπάρω ίδιο mod και είναι κρίμα γιατί μου άρεσε.
Βάζω και 2 φωτογραφίες έτσι για το φανταιζύ, αν και είναι κουνημένες τελικά γιατί δεν πρόσεχα και πολύ απο τα νεύρα μου εκείνη την ώρα.