αν έβγαινε και μια έκδοση με GGTS σπειρώματα θα ήταν
Όντως!
Δεν έχω 2ο mod, ούτε καμμιά άλλη μπαταρία (ego κλπ) και για να είμαι ειλικρινής, ούτε θέλω να έχω.
Το GGTS με τον Οδυσσέα πάνω στην βάση για το ggts είναι ένα αποτέλεσμα που με ικανοποιεί αισθητικά, εκτός από ατμιστικά.
Φυσικά, αν και έχω μάθει να προσαρμόζομαι στην διαφορά τάσης όσο αδειάζει η μπαταρία, η σταθερή τάση είναι κάτι που θεωρώ ότι λείπει από το τσιγάρο και θα ήθελα να υπάρχει. Είναι κάτι άλλωστε που μάλλον θα έδινε και περισσότερη διάρκεια στην μπαταρία, την οποία αυτήν την στιγμή αλλάζω μόλις φτάσει τα 3,6V και καμμιά φορά τα 3,7V, παρότι οι αντιστάσεις που φτιάχνω κυμαίνονται μεταξύ 1.3 και 1.5Ω.
Το VIR από τον Θανάση είναι κάτι σαν το μετρό για την Θεσσαλονίκη, δηλαδή πολλοί θα το ήθελαν, αλλά μάλλον δεν θα το δουν ποτέ, οπότε ένας Ζορμπάς με σπειρώματα για το ggts, θα ήταν ότι έπρεπε!!! (Ας μην θεωρηθεί μομφή αυτό, δεν έχω τέτοια πρόθεση, είναι απλά μια διαπίστωση).
Ακριβός μεν ο Ζορμπάς, αλλά έχω αποκομίσει την αίσθηση πως κατασκευαστικά είναι πολύ καλός και ανθεκτικός και με τα 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας που δίνει η εταιρεία... θα τον αγόραζα.