Συγνώμη που θα το πω κάπως,αλλά δεν κάνετε καμιά δουλειά όλοι μαζί; Που ξεχάσαμε το φαινόμενο και
το ρίξαμε στον απόλλωνα; ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗ,τουλάχιστον για κανένα 4μηνο ακόμα
Για το Grandmaster θα πω,πως απο τα 20 στησίματα που έχω κάνει στον καυφουν,με grandmaster μέσα,
τα 18 έχουν το χαρακτηριστικό άτμισμα του καυφούν,όπου και διαφέρει ατμιστικά με το φαινόμενο,όπου
δίνει άλλη γεύση,ή να το πω καλύτερη,πιο στρογγυλεμένη γεύση.Υπήρξαν όμως και 2 στησίματα,όχι κάτι
διαφορετικό σε αυτό που κάνω,τουλάχιστον σε σύρμα/σπείρες/βαμβάκι,που η γεύση του grandmaster ήταν
πραγματικά στο θεό,βέβαια με χρήση του καυφουν κοντά 8 μήνες τώρα.
Κατανάλωσα το 1/3 απο grandmaster για να μπορέσω να εκφέρω γνώμη,μήπως και ήμουν απλά ενθουσιασμένος,
τώρα που γράφω αυτή την στιγμή,σκέφτομαι να στήσω πάλι το phenomeno με grandmaster γιατί μου έλειψε
Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα:
Grandmaster
Gambit
Castle Long
Castle Long Reserve
Black Flag Fallen
Lucena
Απο όλα ευχαριστημένος και αυτά που έχω σαν στάνταρ επιλογές όταν επιλέγω να αγοράσω FP ειναι κλασικά το
grandmaster/gambit τον τελευταίο καιρό.Σκέφτομαι λοιπόν να προχωρήσω στην επόμενη δοκιμή μου στο QueenSide
και όσο και αν μου ακούγεται νόστιμο διαβάζοντας για "ντελικάτο σαγκουίνι δεμένο αρμονικά με Γαλλική βανίλια"
άλλο τόσο φοβάμαι το αποτέλεσμα.Κανένας ειδικός να μου απαντήσει με βάση τις επιλογές μου;
Σκεφτόμουν και το sixty four αλλά κολλάω όταν διαβάζω "μέντα" καθώς κανένα υγρό που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα
δεν μου άρεσε που περιέχει μενθόλη/μεντα/δυοσμο.