Ειδικός? Κάθε άλλο! Σιγά μην έχω σπουδάσει και Πεντεπιονολογία!
Άλλη προσέγγιση εκτός από το Short Castle, δεν έχω δοκιμάσει. Όσο για το Supreme, έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Και έτσι πρέπει να το βλέπουμε.
Μου δίνεις αφορμή να παραθέσω κάποιες σκέψεις για διάφορα γραπτά που έχω συναντήσει στο φόρουμ. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, όταν βρίσκουμε ένα συστατικό κοινό με ένα ακριβό υγρό, τείνουμε αμέσως να το ονομάσουμε είτε κλώνο είτε ότι"-κίζει". Πχ, στα περισσότερα υγρά που περιέχουν RY4 Double, το 100% διαπιστωμένο κύριο συστατικό του Tribeca, αμέσως λέμε "τριμπεκίζουν". Τελευταία, το ίδιο γράφεται και για υγρά με καρύδα ή μπανάνα-ξηρό καρπό, Cl και GM αντίστοιχα.
Είναι μια φιλοσοφία που πρέπει να αλλάξει γιατί μας στερεί απόλαυση. Πάρε για παράδειγμα το Short Castle. Αν το ατμίσεις ως κλώνο CL, θα απογοητευτείς. Αν όμως το ατμίσεις χωρίς να έχεις το CL στο μυαλό σου, κα χωρίς να περιμένεις ότι θα του μοιάζει, τότε θα το απολαύσεις και πολύ μάλιστα. Είναι καλό κάποια υγρά να τα έχουμε για ειδικές περιπτώσεις, κάποιες πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως έχω ξαναπεί. Με αυτό τον τρόπο και δεν τα βαριόμαστε, και δεν κάνουμε κακό στα οικονομικά μας, και έχουμε κάτι για πιο ξεχωριστές φάσεις. Φαντάσου να είσαι λάτρης του CLR και να έχεις την οικονομική δυνατότητα να ατμίζεις 10ml τη μέρα. Όταν θα θες κάτι για μια πιο ξεχωριστή στιγμή, τι θα ατμίσεις?