εγω τα κανω ετσι κλωνος με 10% αρωματα
Acetyl Pyrazine 5% και Brown Sugar Extra (TPA) τις βαζω στο τελος οταν τα βαλω ολα μαζι σε ενα μπουκαλι (τελικο υγρο)
απο κει περα
ομαδες :
Coconut Extra (TPA) + Vanilla Bourbon (TPA) + Vanillin 10% (TPA) + βαση της αρεσκειας σου (μοιρασε την αναλογα ποσο τελικο υγρο θελεις να κανεις αν ειναι 30 μλ βαζεις 8 μλ σε αυτη την ομαδα ) 4 μερες ωρημαση
Kentucky Bourbon (TPA) + Toasted Almond (TPA) + βαση της αρεσκειας σου (μοιρασε την αναλογα ποσο τελικο υγρο θελεις να κανεις αν ειναι 30 μλ βαζεις 8 μλ σε αυτη την ομαδα) 5 μερες ωρημαση
μετα ολα μαζι (ομαδες) + Acetyl Pyrazine 5% και Brown Sugar Extra (TPA) + υπολοιπη βαση σου και τα αφηνεις για ακομα τουλαχιστον 25 μερες
ελπιζω να σε βοηθησα