Του ίδιου δημιουργού είναι, απλά μετά από αυτή που έχουμε εδώ το προχώρησε το πράγμα. Δεν ξέρω γιατί δεν ακούγεται τόσο η τελική έκδοση της συνταγής, μάλλον επειδή δεν έχει ανέβει στο e-liquid-recipes ή στο kritikalmass και έχει μείνει θαμένη στο θέμα του ECF.
Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά μάλλον θα παραγγείλω τα αρώματα και θα κάνω την προσπάθεια, έτσι για την εμπειρία. Ούτως ή άλλως δεν τρελαίνομαι για Castle Long. Όπως έχω πει δεν θεωρώ την συνταγή που έχουμε ότι είναι τόσο κοντά, απλά στο ίδιο προφίλ και ένα νόστιμο υγρό (όχι τόσο για τα δικά μου γούστα αλλά εντάξει).
Κοιτώντας απλά τα αρώματα που χρησιμοποιεί θεωρώ ότι η τελική έκδοση θα είναι πιο κοντά και πιο smooth. Η καρύδα της FA είναι καλύτερη, οι βανίλιες της Cap είναι γενικά καλές, για την Flavorwest που έχει βάλει μέσα δεν ξέρω. Επίσης έχει πει ότι το Kentucky Bourbon μπορεί να πέσει στο 2.3% και αυτό ανάλογα με τα γούστα. Εκείνος προτιμά την γεύση του ανεβασμένη, εγώ όχι και είναι και ένα θέμα που έχω με την προηγούμενη έκδοση του κλώνου. We'll see.