Γιώργο δεν το δοκίμασα ακόμα ακριβώς όπως το είχαμε γράψει, αλλά....
Μετά από καμιά 100ml RY4 double - TPA που έχω ατμίσει είμαι σίγουρος ότι είναι η βάση του αρώματος, αλλά πιστεύω ότι είναι λιγότερο από 8%, όπως είχε γράψει και ο Cruiser. Μάλλον κάπου στο 5%
Επίσης επειδή κάνω και δοκιμές με διαφορετικά ποσοστά Acetyl Pyrazine είμαι σίγουρος ότι και αυτό είναι μέσα και δίνει την αίσθηση του ξηρού καρπού. Αυτό γύρω στις 2-3 σταγόνες ανά 10 ml, 0,5% χοντρικά.
Έκανα και μια δοκιμή με το huzelnut της TPA στο 4% και δεν είναι αυτός ο ξηρός καρπός που έχει. Είναι βέβαια πολύ έντονο το άρωμα αυτό και σίγουρα πρέπει να πάει στο 1% ίσα να δίνει λίγο άρωμα και γεύση. Αλλά θελει και κάτι άλλο. Φυστίκι; δεν ξέρω.
Για τη μαύρη ζαχαρη δεν ειμαι σίγουρος, ίσως να έχει τελικά άλλο γλυκαντικό π.χ sweetener (σουκραλόζη), ethyl maltol;
Μη σου πω ότι μπορεί να έχει και λίγο cookie...
Αυτό πάντως που έχω καταλήξει με το DIY είναι ότι έχεις τόσες πολλές επιλογές που φτιάχνεις ότι θελεις και όπως το θελεις σύμφωνα με τα δικά σου γούστα. Δεν είναι ανάγκη να κολλάμε μόνο στους κλώνους. Απλά το κάνουμε επειδή είναι δοκιμασμένοι...Τωρα τελευταια για παραδειγμα μπηκα στις κρέμες....οι επιλογές και οι συνδυασμοί πλέον με τα αλλα αρωματα είναι αμέτρητοι, όρεξη να έχεις. Με φρούτα, με καπνικά...με οτι θες.
Αν εχω νεοτερα για το shooting star θα επανελθω.