Και εγω που έκανα διπλη και μου βγήκε 0,8 Ohm με 30άρι istick, στα 25 watt, παραπάνω από 2 δευτερα δεν άντεξα. Πήρες τζούρα στο 0,5 Ohm με 25 watt και άντεξες περισσότερο από το στικάκι βρε θηρίο;;
Τέλος πάντων, κάνε αντιστασεις πάνω από 1,2 μεχρι 1,6 - 1,7, που δουλέυουν νορμάλ στα 12 - 18 watt καί αν δεις ότι χρειάζεσαι διπλές για κατω από 1 Ohm, πάρε ενα 50άρι mod να ανεβεις με άνεση στα 25 - 30 - 35 watt.
Θα δεις ότι κάθε υγρό δίνει τα ρεστα του σε διαφορετική αντισταση και watt. Ενας κλωνος που ξεκίνησα χθες, με 1,3 Ohm και 12-13 watt, ειναι καλό σαν την πιο ανηθικη αμαρτια, σήμερα με 1,7 Ohm στα 13 watt ειναι υποτονικό. Εχουμε μέλλον μεχρι να τους πάρουμε τα γκέμια και να καλπασουμε όπως θελουμε εμεις.
To βαμβάκι πως ειναι δυνατόν να μην ακουμπα στους πόλους; Θα πρέπει να ειναι λιγότερο απο όσο πρέπει. Τωρα για το βαμβάκι που έβαλες σε όλο το deck σε μια φωτο, το έκανα και εγω αυτο και δεν ξερω πιο ειναι το σωστό, αλλά αφου ειναι dripper και περνει με τι βαμβακι της αντίστασης στον μισό πόλο 12-15 σταγόνες, τι τα θέλεις παραπάνω; Πάρε επισκευασιμο με τανκ τότε.
Εγω εχω καταβολευτει με τον dripper, ρίχνω μεχρι 12-15 σταγόνες αναλογα το σταγονομετρο, και μου φτανει για να φουμαρω όσο ειναι 2 κανονικα τσιγαρα. Περναω δλδ μια ωρα πανω κατω με ενα τετοιο γεμισμα. Εχω πέσει σε ml από τα 5-6 στα 2,5-3 γιατί τραβάω όποτε τό θελω και όχι επειδή ειναι προσιτό άμεσα ότι ωρα θελω.