Εδω θα βρείτε
βίντεο βοήθεια απο ένα νεο στους επισκευάσιμους για τους νέους ατμιστές που θέλους να μεταβούν από εργοστασιακούς στους επισκευάσιμους
Επειδή ειναι πολλοί που δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να στήσουν ένα επισκευασιμο (και μέσα σε αυτούς και εγώ πριν μερικούς μήνες

) και το πιο σημαντικό τι χρειάζονται για να αρχίσουν έφτιαξα ένα μικρο βιντεακι με συμβουλές και προτάσεις σε αυτούς που αρχίζουν τώρα με το σπορ
επισκευασιμοι ....
όταν άρχισα να ασχολούμαι με επισκευασιμους και έβλεπα ότι μου έλειπε αυτό, ήθελα και αυτό , αλλα έπρεπε να πάρω και το άλλο γιατί αλλιώς δεν μπορώ να στήσω, τότε άρχισα να διαβάζω τι επιτέλους θα χρειαστώ και τι πραγματικά χρειάζεται για μια αρχή ... Πολλά δε... ήταν και τα ΠΜ από φίλους που έβλεπαν οτι πια εγώ άρχισα να τα καταφέρνω και ήθελαν την γνώμη μου μιας και δεν απείχα πολύ από αυτούς (ήμουν και εγώ καινούριος στο άθλημα) ... προσπάθησα να μεταδώσω ότι ήξερα και από που άρχισα να προμηθεύομαι υλικά και τι υλικά ...
αυτός είναι και ο σκοπός αυτου του μικρού βίντεο ... να δείξω τα βασικά εργαλεία και υλικά που θα χρειαστούμε πριν αρχίσουμε να στήνουμε ενα επισκευασιμο .. ελπίζω να βοηθήσω κάποιους με το θέμα αυτό
Θεμα βοήθειας : Τι εργαλεία θα χρειαστώ;
έπεται συνέχεια .....
Θέμα: στήσιμο επισκευάσιμου ........ (coming...)