Καλημερα κι απο μενα
Ειμαι η Ειρηνη,καινουργια στην παρεα και μ'αρεσει πολυ εδω μεσα,εχει τα παντα!Συγχαρητηρια στα παιδια για τη δημιουργια του χωρου,πιστευω οτι βοηθαει παρα πολυ τους καινουργιους στο....αθλημα του Η.Τ.
Ειμαι 40 χρονων,μαμα 2 αγοριων,το ενα υπηρετει τωρα την μαμα πατριδα και το δευτερο ταλαιπωρει τους καθηγητες του στο γυμνασιο
Λατρευω τον Αρκα(φαινεται κι απ'το αβαταρ,αλλωστε),ειμαι φανατικη γαβρινα(με διαρκειας στον ναο),εχω ενα σκυλο που τον λατρευω και εναν μικρο κηπακο που ειναι το χομπυ μου και ο τροπος για να χαλαρωνω,μετα απο δουλεια 6 μερες την εβδομαδα
Καπνιζω(δεν λεω καπνιζα),απο τα 16 μου και τα τελευταια χρονια ειχα φτασει αισιως τα 2 πακετα καθημερινα.
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο το γνωρισα μεσω του αντρα μου,ο οποιος εδω και μερικα χρονια κανει κατα καιρους προσπαθειες να κοψει το καπνισμα με διαφορους τροπους(τσιροτα,τσιχλες,ταματα στη Μεγαλοχαρη κ.λ.π
)
Η αληθεια ειναι οτι προσωπικα ποτε δεν με ειχε απασχολησει το θεμα,2 φορες στην ζωη μου το ειχα κοψει αναγκαστικα,λογω εγκυμοσυνης στα παιδια μου,αλλα μετα απο αυτη την αναγκαστικη διακοπη,δεν ξανασκοτισα το κεφαλακι μου με το θεμα.
Πριν 2 χρονια περιπου που εμαθα οτι ο μεγαλος μου γιος καπνιζε,αρχισα να το επεξεργαζομαι...εσωτερικα το θεμα.Πως να συμβουλεψεις το παιδι σου και να το αποτρεψεις να καπνιζει,οταν εσυ καπνιζεις μες τη μουρη του σαν τσιμινιερα?
Δοκιμασα να το κοψω με ενα Η.Τ που ειχε παρει ο αντρας μου εκεινη την εποχη απο καποιο φαρμακειο,αλλα σε 3-4 μερες η προσπαθεια πηγε στο βροντο...με την ελλειψη νικοτινης,τα νευρα μου ηταν στην τσιτα ολη μερα,σε σημειο που ο αντρας μου με παρακινησε να...ξαναρχισω το καπνισμα ::)για να ηρεμησουμε οικογενειακως!
Εκανα καποιες προσπαθειες απο μονη μου,οριζοντας ημερομηνιες π.χ.μεχρι τα γενεθλια μου και μετα τελος,μεχρι τον καινουργιο χρονο και μετα τελος,μεχρι την επισημη απαγορευση σε δημοσιους χωρους και μετα τελος,μεχρι την επομενη ανατιμηση και μετα τελος :confused1:ενα τελος που ηταν παντα πολυ προσωρινο.
Το καινουργιο αποκτημα του αντρα μου για την διακοπη του καπνισματος,ηταν ενα υβριδικο Η.Τ με 900αρα μπαταρια και καπνο 24αρι tobacco(PLAN "B") της Νobacco,που εφερε πριν 20 μερες περιπου ενα απογευμα,μετα τη δουλεια.
Μου το παρουσιασε περιχαρης,λεγοντας μου οτι υπαρχει μεχρι και ειδικο φορουμ(εσας εννοουσε
),που ειναι για ολους αυτους τους ανθρωπους που ασχολουνται με τα Η.Τ με πολλες χρησιμες πληροφοριες και συμβουλες.
Να πω την αληθεια,θεωρησα οτι ειναι μια απο τις πολλες φορες που ξεκιναει να το κοψει με ακρατο ενθουσιασμο....μεχρι την επομενη που θα στριψει το επομενο τσιγαρο,λεγοντας οτι μαλλον το timing δεν ειναι σωστο,εχει πολυ αγχος αυτη την εποχη κλπ,κλπ,διακαιολογιες που εχω μαθει να ακουω ολα αυτα τα χρονια που προσπαθει
Και οταν μου προτεινε να παρω το ενα απο τα 2 μαζι μου το πρωι στην δουλεια,του εκοψα κατευθειαν τη φορα,λεγοντας του οτι,εγω θα παρω και το πακετο τα τσιγαρα μου μαζι
και αν "γλιτωσω" 4-5 τσιγαρα με τον τροπο αυτο, κερδος θα ειναι.
Την αλλη μερα στην δουλεια και μετα στο σπιτι μεχρι αργα το βραδυ,δεν ειχα αναψει Κ.Τ
Αφου αργα το βραδυ αναψα 1 επιτηδες,χωρις να το θελω,γιατι δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι δεν το ειχα ζητησει ολη την ημερα :oΜε τις πρωτες 2 τζουρες το εσβησα!
Απο εκεινη την ημερα ατμιζω σχεδον αποκλειστικα,με μονη διακοπη το διαστημα που το τσιγαρακι μου εμενε απο μπαταρια και το ειχα στη φορτιση.Εχθες το απογευμα πηγα και πηρα ενα δικο μου σετ απο τον Δημητρη στη Νικαια και ετσι τωρα πια,δεν εχω καμμια δικαιολογια,ειμαι μια μελλοντικη...πρωην καπνιστρια
Απο υγρα εχω δοκιμασει 2-3 γευσεις,αλλα μεχρι στιγμης παραμενω λατρης του tobacco plan B 24mg,αυτου που με εκανε να ...κολλησω με το Η.Τ αρχικα.
Θα ειμαι εδω να τα λεμε,συγχωρηστε μου καποια λαθη στις ονομασιες καθοτι ειπαμε ,αρχαρια
και ευχαριστω και παλι ολους οσους με την παρουσια τους εδω,βοηθανε τα καινουργια μελη(εχω ριξει πολυ μελετη λεμε
)