Nαι [member=14955]teo77[/member] τον πήρα 2ο χέρι για φιλαράκι που είναι gusακιας και ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο μήπως και...
Ο [member=13664]Ribot[/member] μου είχε πει τι να περιμένουμε απο τον συγκεκριμένο που τον είχε δοκιμάσει αλλά ας πάμε λίγο πιο αναλυτικά...
Θετικά
Πολύ γεμάτη και καθαρά MTL τζούρα και στις 3 επιλογές αέρα που έχει(στην πολύ μικρή είναι βασανιστήριο για εμένα προσωπικα )

Αθόρυβος

Aπλό στήσιμο ,max 2,5 πυρήνα,παραπάνω δεν χωρεί

Εύκολο λύσιμο δέσιμο (4 κομμάτια όλα και όλα)
Αρνητικά
Πρώτο και κυριότερο η Τροφοδοσία.(Λοιπόν θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο καλύτερα γίνεται γιατί δεν τον έχω στα χέρια μου για να σας βγάλω φωτογραφίες)
Φαντάζομαι όσοι έχετε ασχοληθεί με clouds ξέρετε την φιλοσοφία του κατασκευαστή.Υπερηψωμένη βάση,γεμάτη σπείρες για να βιδώνει η καμπάνα και
ανοιγοκλείνωντας την ρυθμίζαμε την ροή των υγρών απο τα λούκια που ανέβαιναν μέχρι πάνω.
Λοιπόν τώρα έχουμε 2 τρυπίτσες αντι για λούκια.Ναι ακριβώς...2 μικρές τρυπίτσες που τροφοδοτούν σε κάθε πλευρά.
Δεν ξέρω τι είχε ο κατασκευαστής στο μυαλό του και με τι υγρά το δοκίμασε αλλά αν δεν είναι 50/50 το υγρό φράζουνε συχνά οι τρυπούλες...Τώρα απο τα bubbles
της vg,απο υποπίεση,απο μη καλό flow στο σύστημα με τα βαμβάκια...δεν γνωρίζω και δεν το έχω ψάξει προσωπικά.
Το θέμα είναι οτι στα καλά καθούμενα κάνει υποτροφοδοσίες.

Δεύτερο αρνητικό το top cap.Ετσι βιδώσεις,ατμίσεις και ζεσταθεί ανοίγει για γέμισμα μόνο με πλαστικό γάντι ή αν τα χέρια σου είναι βεντούζες

(Στο group τους στο fb κάνανε ένα βιντεάκι που βγάζουν το oringακι απο το cap και μετα ανοίγει πιο εύκολα).

(τα κάνουμε σε κλώνους αυτά πείτε τους)
Τρίτο.Ποιότητα κατασκευής για την τιμή του (εκτός της βάσης που έχει μπόλικη δουλειά ο υπόλοιπος δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και το τι κομμάτια πιάνει ο καθένας στα χέρια του)
Τέταρτο αλλά κυριότερο για εμένα....ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Ο CLOUD?!?!?!

Eιδικά αυτό το στρογγυλεμένο τοπ καπ με το συγκεκριμένο drip tip μόνο για συρτάρι είναι

Αυτά τα ολίγα τώρα πρόχειρα που μου έρχονται στο μυαλό.Απο θέμα γεύσης,ανάλυσης και χτυπήματος ο φίλος είναι αρκετά ικανοποιημένος σε γνωστά του υγρά χωρίς
ωστόσο να είναι κάτι σούπερ .Με τους gus λέει οτι θα γεράσει