Ενα από τα αρνητικά με τους RDTA (προτιμώ πάντως να τους ονομάζω genessis-style) είναι ότι δεν τα πάνε καλά με την στεγανότητα αν μείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα σε πλάγια θέση. Είτε υπάρχει πολύ βαμβάκι στις τρύπες είτε όχι, είτε οι θυρίδες εισαγωγής υγρού είναι ταπωμένες είτε όχι, ΔΕΝ παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα αν τους αναποδογυρίσεις, ταρακουνήσεις, τους φέρεις σβούρα. ΔΕΝ μπορείς όμως να αποφύγεις την υγρασία αν τους αφήσεις για κάποιο χρόνο πλαγιαστούς. Σιγά-σιγά, το υγρό θα την βρει την έξοδο.
Αυτό το πρόβλημα φορητότητας με έκανε να παροπλίσω τον εξαιρετικό Fodi F2. Οι άλλοι RDTA (genessis-style) ατμο μου είναι σε squonk mode οπότε αν καβαλήσω την μηχανή, πχ, έχω φροντίσει να έχω ξοδέψει το υγρό στο τανκάκι πριν.
Ενα tip για το βαμβάκωμα: Επειδή η χωρητικότητα είναι περιορισμένη από την μία & η κατανάλωση αυξημένη από την άλλη, δεν υπάρχει λόγος να χάνεται χωρητικότητα με πολύ βαμβάκι. Το πολύ μέχρι την μέση υπεραρκεί. Εγώ με βαμβάκι ίσα που να φτάνει εκεί που ξεκινάει το τζαμάκι δεν είχα ποτέ πρόβλημα & εκεί το καθιέρωσα τελικά (όχι εξακριβωμένα δεν έφταιγε αυτό που "έγλυφε" το υγρό τον δρόμο του προς τα έξω).
Παραπάνω αναφέρθηκε ο μπαρμπαΜπερνούλης, που όμως εδώ έχει παρέα 7 τον μπαρμπαΤριχοειδοφαινόμενο. Τα βαμβάκια δεν πρόκειται να στεγνώσουν ακόμα κι άν έχει 1 σταγόνα υγρού στο τανκ.
Αυτό, φυσικά, καθαρά για λόγους χωρητικότητας. Το squonking τα έχει λύσει αυτά.