Οσο κι αν φαινεται περιεργο , η πλακετα του VTC εχει αποδοση που θα επρεπε να εχουν και τα πολυ πιο ακριβα μοντακια .
Και για να λεμε και την αληθεια καπως διαφορετικα .........
Αν η DNA , αν η Dicodes , αν η YiHi ηταν κατασκευες καποιας εταιριας οπως η Joyetech , αναλογες τιμες θα ειχαν ........
Απλα η Joyetech στοχευει στην μεγαλη παραγωγη και στις πολλες πωλησεις .
Ετσι εχουμε και πολυ χαμηλοτερες τιμες .
Ναι σε σχεση με το SX mini για παραδειγμα , εχει πολυ κατωτερης ποιοτητας κατασκευη , αλλα αν το ζητουμενο ειναι αυτο που θα δουμε στον παλμογραφο , τοτε οι διαφορα τιμης ...... ας μη γραψω τι κανει .......
Στο θεμα της γευσης , ΦΥΣΙΚΑ και θα ειναι καλυτερη η αποδοση οταν μια πλακετα κρατα σταθερο το ρευμα σε οτι ρυθμιζουμε .
Πιο πριν αναφέρθηκαν διαφορες στο ρευμα αναμεσα στο Dicodes , Provari , SX 350 , DNA κλπ. κλπ. κλπ.
Στο SX350 κατα ομολογια και του φιλου συνατμιστη , γινεται αισθητη η εντονη φυση του ρευματος της πλακετας αυτης .
Καθολου κακο για καποιον που του αρεσει αυτος ο τροπος ατμισματος .
Η διαφορα σε σχεση με το Provari ή την Docodes αναφερει οτι ειναι ευκολα αντιληπτη .
--- Μηπως αν ρωτησουμε το παλικαρι που εχει τις πλακετες αυτες , θα μας επιβεβαιωσει ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ... , οτι η γευση ειναι λιγο καλυτερη στο Dicodes
Δεν ειναι καθολου παραξενο και η επιτυχία των μηχανικων ειναι στο σημειο αυτο ακριβως .
Με το SX 350 αν ρυθμισεις και ατμισεις στα 20W για παραδειγμα και μετα παρεις με τον ιδιο ατμοποιητη το Dicodes , θα νομισεις οτι ατμιζεις με λιγοτερα Watts.
Το ιδιο θα νοιωσεις και με τα μηχανικα .
(Kαθολου κακο να αρεσει σε καποιον η αποδοση καποιας πιο
αγριας πλακετας)
Εχω απο παλμογραφο εικονες , αλλα δυστυχως δεν ξερω πως να τις κανω να φανουν καλυτερα .
Ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι ακριβοτερες πλακετες θα επρεπε να .... ντρεπονται .... , οσο αφορα την απιστευτα σωστη και σταθερη αποδοση λειτουργιας του VTC mini....
Αυτες ειναι οι εικονες που μπορεσα να σωσω πριν χαλασει η σελιδα τους (τωρα πρεπει να εισαι μελος ή κατι τετοιο για να δεις τι κανουν......
)
(Συγνώμη αλλα δεν ξερω πως και τι να κανω για να φανουν καλυτερα)
Υ.Γ.
Σημερα επιασα στα χερια μου το primo mini ....
Εμεινα να το κοιτω για με το μεγεθος στην αρχη ....
Εμεινα ξανα με το στομα ανοιχτο οσο αφορα την αισθηση στο ατμισμα .
ΑΞΙΟΣ συνεχιστης του VTC mini ....
Δυο μελανα σημεια μοναχα ειδα και στην πραγματικοτητα δεν φταιει το μοντακι , αλλα εγω ...
1) Δεν μου αρεσει το οτι ειναι πιο στενο απο τη μερια της μπαταριας , ενω θα μου αρεσε να ηταν πιο στενο στην πλευρα της πλακετας ή να εχει το ιδιο μεγεθος προς - πισω.
2) Δεν μου αρεσει να ειναι ο ατμοποιητης επανω απο το κουμπι , αλλα ετσι κερδιζουμε υψος .
Ενα τριτο ... οχι για 'μενα , ειναι οτι πολλοι εκαναν παραπονο .... για το βαρος του ...
Εκνευριστικά ελαφρυ ... ειπαν ...
Παρα πολυ καλο μοντακι ....