Καλησπέρα Αχιλλέα, μεγαλύτερες μπούρδες και άθλια μπουκαλάκια απο αυτά του zerobacco δεν πρέπει να υπάρχουν στον κόσμο. Εχω χαλάσει πολλά μιξ με αυτά καθώς στάζουνε όποτε και όσο αυτά γουστάρουν.
Και πάλι το ποσοστό της κανέλας που βάζεις είναι πολύ και αν την δουλέψεις πιο χαμηλά θα σου βγάλει ακόμα πλουσιότερο και καθαρό το άρωμα της. Το Rich cinnamon είναι πραγματικός δυναμίτης και η καλύτερη κανέλα που παίζει. Εγώ την δούλευα αυστηρά μία σταγόνα στα 60ml απο τα πλαστικά 10μελα και όλα μια χαρά. Το πρόβλημα που είχα είναι οτι ήταν αδύνατο να μιξάρω συνταγή κάτω από 60ml έτσι αναγκάστηκα να την αραιώσω (dilution) 10%. Απο τότε έχω σταντάρει πολύ καλύτερα τα μίξ μου καθώς ξέρω πλέον πόσο ακριβώς βάζω
Δηλαδή φτιάξε ένα δεκάμελο έτσι:
Rich cinnamon---->1ml (1g)
PG--------------->9ml (9,3g)
Απο αυτό το Rich Cinnamon Dilution 10% (Tip:Υπάρχει και σαν άρωμα στο ELR) την δουλεύω περίπου στο 0,3% με 0,5% και πίστεψε με βγαίνει ακόμα καλύτερη.Για να μήν σαλιάρω τζάμπα κάνε ένα δεκάμελο δοκιμή και αν σου φανεί λίγο αν θες ανεβάζεις, πλέον θα είναι εύκολο με το αραιωμένο.
Στην συνταγή που κάνεις εγώ θα άλλαζα σίγουρα το sweetener της TPA καθώς αυτό έχει και μαλτόλη μέσα,πράγμα που δεν θέλουμε σε ζύμες.
Τα: sweetener (FW) και super sweet (CAP) είναι σκέτη σουκραλόζη η οποία είναι αυτο που θέλουμε για ζύμες.
Επίσης θα μου άρεσε λίγο βανίλια επιπλέον σε ένα τέτοιο μιξ
Εγώ θα πήγαινα:
Cookie(FA):2.5%
Bavarian Cream(TPA):2%
Rich Cinnamon Dilution (Flavorah):0.3%(ισως χρειαστείς παραπάνω με τόση κανέλα που κάνεις τώρα

)
Sweetener(FW):0,4% ή Super Sweet (CAP): 0.2%
Holy vanilla (DIYFS):0.5% ή Shisha vanilla (INW) :0,75% --1%
Sugar Cookie (CAP) :0,5% (θα σου δώσει λίγη υφή παραπάνω)