Το παρόν κλειδώθηκε,Η συνέχεια εδώ:ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ: Μια δική μας "έρευνα"
Έχω 10 μέρες που ατμίζω και από την πρώτη στιγμή ένιωσα έντονα γδάρσιμο και ξηρότητα στον λαιμό. Τώρα πλέον δεν μου φαίνεται τόσο έντονα ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει η ενόχληση σε μικρότερο βαθμό με αποκορύφωμα τα πρωινά που ξυπνάω με πόνο στο λαιμό.
Το αστείο είναι πως με το κ.τ. τσιγάρο δεν είχα ποτέ πρόβλημα και δεν ήμουν από αυτούς που ξεροβήχαν όλη την ώρα ή να έχω φλέματα - ποτέ.
Από ότι διάβασα αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες με πρώτο ύποπτο την μη-ανοχή στην PG και από κει και πέρα την υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης, τα ενισχυτικά αρώματος ακόμη και το οινόπνευμα που μπορεί να χρησιμοποιούν κάποιοι κατασκευαστές ως φθηνό διαλύτη νικοτίνης.
Οπότε αυτό που αποφάσισα να κάνω είναι σε μια πρόσφατη παραγγελία μου από atmo-vape.gr να παραγγείλω μεταξύ των άλλων και 4 μηδενικές βάσεις με διάφορες αναλογίες VG (100, 80, 70, 55) των 100 ml με σκοπό να παρατηρήσω μέχρι που αντέχω την PG στην μίξη.
Σαν σκεπτικό στέκει έτσι δεν είναι; Απομονόνω όλους τους άλλους παράγοντες και εστιάζω αποκλειστικά στο κομμάτι της αναλογίας. Από κει και πέρα βλέπουμε.
Edit: Πως θα μου προτείνατε να κάνω τους πειραματισμούς;
Δηλαδή πόσα ml, χρονική απόσταση μεταξύ τους κτλ