Καλημέρα,
Πολύ σωστή η παρατήρηση για το παθητικό κάπνισμα, και θα προτιμούσαμε να έρθουν άτμομα που δεν εκτίθενται σε παθητικό άτμισμα.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ πως η μελέτη ξεκινάει να ψάχνει για άτομα στην Αθήνα.
Επίσης, επεκτείνεται μιας και εκτόςτης συλλογής ούρων και της μιας μέτρησης μονοξεδίου του άνθρακα, θα έχουμε 2 επιπλέον μετρήσεις μονοξεδίου του άνθρακα. Μία μετά από χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου (12 τζούρες σε 5,5 λεπτά) και μία μετά από χρήση IQOS (12 τζούρες σε 5,5 λεπτά). Φυσικά το IQOS θα το χρησιμοποιήσει όποιος θέλει, εμείς έχουμε έγκριση από την επιτροπή ηθικής.
Ως προς τα ούρα, έχουμε καταλήξει στην εξής διευκόλυνση. Θα παρακαλούσα οι συμμετέχοντες να προμηθευτούν μόνοι τους ένα συλλέκτη (κύπελλο) ούρων από το φαρμακείοκαι όταν συναντηθούμε για να παραλάβουμε το δείγμα θα πληρώσουμε στον κάθε συμμετέχοντα το κόστος (που είναι περίπου μισό ευρώ).
Προτείνω να γίνει μια ατμοσυνάντηση για να συμμετάσχουν πολλά άτομα μαζί. Εγώ θα έχω στη διάθεσή μου 3 συσκευές IQOS, οπότε θα μπορούν 3 άτομα συγχρόνως να τα χρησιμοποιούν. Θα είμαι διαθέσιμος αύριο για τη συνάντηση, απόγευμα, όπου θέλετε στην Αθήνα. Αν μπορούν κάποιοι, τουλάχιστον 5 άτομα, καλό είναι να βρούμε ένα κοινό μέρος συνάντησης.
Για τα ούρτα, θέλουμε πρωινό δείγμα (μεταξύ 9 και 12), αλλά αν δεν προλάβετε αύριο μπορούμε να κανονίσουμε άλλη μέρα ραντεβού να έρθω εγώ (ή κάποιος άλλος) να τα παραλάβω.