vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

57 επισκέπτες, 6 χρήστες
maprix, ZoeM, Sergios, tibolaso, Lazy Dog, Buliwyf

Συμβουλές και κόλπα για το φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Συμβουλές και κόλπα για το φόρουμ
« στις: Ιουλίου 09, 2009, 01:54 »
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2021, 13:02 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Γυρίστε στο μήνυμά σας μετά την "Αποστολή"
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 20, 2009, 02:59 »
Εξ' ορισμού όταν πατάτε "Αποστολή" σε ένα μήνυμά σας, μετά τη δημοσίευσή του επιστρέφετε έξω από το θέμα, στον πίνακα περιεχομένων της κατηγορίας.
Τσεκάροντας την παρακάτω επιλογή, μόλις πατάτε "Αποστολή" θα επιστρέφετε στη συζήτηση, ακριβώς στο σημείο όπου δημοσιεύτηκε το μήνυμά σας.
Πηγαίνετε στο Προφίλ > Αλλαγή πρφίλ > Ρυθμίσεις εμφάνισης και κάντε τις εξής αλλαγές: Τσεκάρετε το "Επιστροφή στη συζήτηση μετά από την αποστολή.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Κειμενογράφος αλά Word και εισαγωγή link
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 20, 2009, 03:05 »
Εξ' ορισμού η συγγραφή ενός μηνύματος γίνεται σε κώδικα bbc ο οποίος δείχνει στριφνός για αρχάριους χρήστες. Για παράδειγμα πατάτε το Β (έντονη γραφή) και αντί να εμφανιστεί η λέξη με έντονα γράμματα βλέπετε να εμφανίζονται κάτι αγκύλες και περίεργα σύμβολα από εδώ κι από εκεί από τη λέξη. Τσεκάροντας την παρακάτω επιλογή όλα γίνονται πιο εύκολα. Όταν θα πατάτε το κουμπάκι B (έντονη γραφή), θα βλέπετε τα γράμματα έντονα αμέσως, όπως στο Word.
Για να γίνεται αυτό:
Στο ίδιο  παράθυρο που αναφέρθηκε και παραπάνω (Προφίλ > Αλλαγή πρφίλ > Ρυθμίσεις εμφάνισης), τσεκάρετε το "Εμφάνιση κειμενογράφου WYSIWYG στη σελίδα αποστολής μηνύματος εξ ορισμού;"

Μετά από αυτό, η ενσωμάτωση link (συνδέσμων) ή εικόνων σε μία ή περισσότερες λέξεις γίνεται πολύ πιο εύκολη: Επιλέγετε τη λέξη που θα γίνει σύνδεσμος, κάνετε κλικ στο κουμπάκι δημιουργίας συνδέσμου, αυτό με τη γη ( ) και στο μικρό παραθυράκι που θα ανοίξει βάζετε την διεύθυνση ιστού (http://www. κτλ.) όπου θέλετε να οδηγήσετε τους αναγνώστες του μηνύματός σας όταν κάνουν κλικ πάνω στη λέξη που επιλέξατε. Θα δείτε αμέσως την επιλεγμένη λέξη σας να γίνεται "link" (σύνδεσμος).

Αν θέλετε να γυρίσετε πάλι στο στιλ κώδικα bbc, πατήστε το τελευταίο κουμπάκι ( ) στα δεξιά. Πατώντας το ξανά, επανέρχεστε πάλι σε στιλ Word κτλ.

ΑΝ θέλετε να καταργήσετε τη μορφοποίηση ενός τμήματος του κειμένου που έχετε γράψει (π.χ. link, έντονη γραφή, πλάγια κτλ.), επιλέξτε το κείμενο και πατήστε το προτελευταίο κουμπάκι πάνω δεξιά στο παράθυρο που γράφετε το μήνυμά σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2011, 03:50 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Αυτόματος έλεγχος ορθογραφίας
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 20, 2009, 03:07 »
EDIT:
Τώρα πια και ο Firefox και ο Chrome δεν χρειάζονται κανένα Plugin για τον ορθογραφικό έλεγχο:

Στον Firefox: Επιλογές > Για προχωρημένους > Γενικά > Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση.
Στον Chrome: Ρυθμίσεις (ρολάρισμα τέρμα κάτω) > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων > Γλώσσες > Ρυθμίσεις γλώσσας και στοιχείων εισόδου > Χρησιμοποίηση αυτής της γλώσσας (ελληνικά > τικάρισμα)

==========================

Αν θέλετε αυτόματη διόρθωση ορθογραφίας κατά την πληκτρολόγηση, θα σύστηνα να χρησιμοποιήσετε για Browser τον Firefox που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Μετά την εγκατάστασή του, ελάτε πάλι σ' αυτό εδώ το μήνυμα (με τον Firefox) και κάντε κλικ εδώ για να εγκαταστήσετε τον ορθογράφο για αγγλικά και ελληνικά. Μετά από την εγκατάσταση και την επανεκκίνηση του Firefox, όταν θα γράφετε ένα μήνυμα, τα λάθη θα υπογραμμίζονται με κόκκινο όπως στο Word και με δεξί κλικ πάνω στην υπογραμμισμένη λέξη μπορείτε να διαλέξετε τη σωστή εκδοχή της.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2015, 16:48 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Πώς μπαίνει η εικόνα του avatar μου;
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 20, 2009, 03:28 »
Πώς θα βάλετε εικόνα avatar στο προφίλ σας;

Απλά, συνδεθείτε, πηγαίνετε στο:
Προφιλ > Αλλαγή προφίλ > Προφίλ φόρουμ > Αποστολή πορτραίτου > Αναζήτηση (στο δίσκο) και > ΟΚ.
Με αυτόν τον τρόπο η εικόνα σας αποθηκεύεται στον σέρβερ μας.

Αν θέλετε όμως μπορείτε να δώσετε το λινκ μιας εικόνας που έχετε αποθηκευμένη κάπου αλλού. π.χ. στη σελίδα σας ή σε κάποια υπηρεσία φιλοξενίας εικόνων όπως η Photobucket. Αυτό γίνεται πάλι από το:
Προφίλ > Αλλαγή προφίλ > Forum Profile > Δηλώστε πορτραίτο με URL: και βάλτε το URL της φωτογραφίας σας όπως στο παράδειγμα που αναφέρεται εκεί.

Αν θέλετε να αποδίδονται σωστά οι εικόνες των avatar στις μικρογραφίες των περιεχομένων, προτιμήστε το τετράγωνο φορμά. Ένα μέγεθος 150 Χ 150 είναι απροβλημάτιστο συνήθως και προβάλλεται σωστά παντού.

Αν η οθόνη ή το παράθυρο του browser σας έχουν μικρο μέγεθος, θα φαίνεται μόνο ένα μέρος της εικόνας, για το υπόλοιπο εμφανίζονται μπάρες κύλισης ώστε να τη δείτε ολόκληρη αν θέλετε. Σε μεγιστοποιημένο παράθυρο σε 19άρα ή 17άρα οθόνη, συνήθως (αλλά όχι και πάντα) όλα φαίνονται ΟΚ. Προτιμήστε λοιπόν να κινείστε μέσα σ' αυτές τις διαστάσεις.
Προσοχή όμως, αν η εικόνα σας υπερβαίνει τα 150 πίξελ σε πλάτος ή τα 200 σε ύψος, (150 Χ 200), μπορεί να σμικρυνθεί αυτόματα και να υπάρξει παραμόρφωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2012, 04:40 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Ρυθμίσεις προσωπικών μηνυμάτων
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 20, 2009, 03:52 »
1. Πού πήγαν τα απεσταλμένα μηνύματά μου;
Όταν στέλνετε ένα προσωπικό μήνυμα σε κάποιον, εξ ορισμού δεν κρατιέται αντίγραφο στα απεσταλμένα σας.
Για να κρτατηθεί αντίγραφο από ένα ΠΜ που στέλνετε, τικάρετε το τετραγωνάκι κάτω από το μήνυμά σας, εκεί που λέει: "Αποθήκευση αντιγράφου στα Απεσταλμένα".
Για να κρατιέται πάντα αντίγραφο στα απεσταλμένα σας, κάντε κλικ στο " Τα μηνύματά μου" που είναι στην κορυφή της σελίδας του φόρουμ και στη συνέχεια επιλέξτε από το "Προτιμήσεις" το "Αλλαγή ρυθμίσεων". Στη συνέχεια τσεκάρετε το "Αποθήκευση αντιγράφου προσωπικού μηνύματος στα Απεσταλμένα εξ ορισμού."

2. Εμφάνιση των μηνυμάτων ως συζήτηση.
Μια άλλη διευκόλυνση σχετικά με τα προσωπικά μηνύματα είναι, στο ίδιο παράθυρο των ρυθμίσεων που αναφέρθηκε παραπάνω, εκεί που λέει "Εμφάνιση προσωπικών μηνυμάτων:" να επιλέξτε δίπλα από το pull down menu το "Ως συζήτηση". Με τον τρόπο αυτό, τα μηνύματα που στείλατε ή λάβατε από έναν χρήστη πάνω στο ίδιο θέμα (δηλ. πατώντας "απάντηση" κάθε φορά), θα εμφανίζονται ομαδοποιημένα ως συζήτηση.

3. Ειδοποίηση για Π.Μ. με αναδυόμενο παράθυρο.
Όση ώρα είστε στο φόρουμ, αν κάποιος σας στείλει ένα Προσωπικό Μήνυμα, στο επόμενο κλικ που θα κάνετε για να διαβάσετε κάτι, θα εμφανιστεί ένα Pop-Up παράθυρο που θα σας ειδοποιεί ότι κάποιος σας έστειλε ΠΜ. Για να γίνεται αυτό, τσεκάρετε το "Εμφάνιση αναδυόμενου παραθύρου όταν λαμβάνετε νέο μήνυμα".

4. Ειδοποίηση με e-mail όταν σας στέλνουν ένα προσωπικό μήνυμα
Για να ειδοποιείστε στο e-mail σας ότι κάποιος σας έστειλε μήνυμα στο φόρουμ μας, δίπλα από το "Ειδοποίηση με e-mail κάθε φορά που λαμβάνετε ένα προσωπικό μήνυμα:" επιλέξτε από το pull down menu το "Πάντα".
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2012, 15:35 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Μπορώ να διορθώσω το μήνυμα που είχα στείλει;
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 20, 2009, 04:04 »
Και βέβαια, αρκεί να μην έχουν περάσει πάνω από 3 μέρες (72 ώρες) από τη δημοσίευσή του.
Κάντε απλά κλικ στο κουμπάκι "Τροποποίηση" που βρίσκεται πάνω δεξιά από το αποθηκευμένο σας μήνυμα. Υπ' όψιν ότι η τροποποίηση θα σημειωθεί στο τέλος του μηνύματός σας όπου θα αναφέρεται κάπως έτσι.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 28, 2009, 02:37 από ΧΧΧΧ »

Αν την τροποποίηση την κάνατε ο ίδιος, στη θέση του ΧΧΧΧ θα εμφανιστεί το όνομά σας. Η ίδια επισήμανση δημιουργείται αυτόματα ακόμα και αν έκανε κάποια τροποποίηση στο μήνυμά σας ο διαχειριστής ή κάποιος συντονιστής, οπότε θα αναγράφεται το όνομά του.

Υπ' όψιν: Υπάρχει μια περίοδος χάριτος, Αν κάνετε την τροποποίηση μέσα στα πρώτα 5 λεπτά από τη στιγμή της δημοσίευσης στο μήνυμά σας εσείς ο ίδιος, δεν πρόκειται να σημειωθεί η μετατροπή στο τέλος του μηνύματος.

Επίσης να ξέρετε ότι με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αλλάξετε και τον τίτλο του θέματος (εφόσον το δημιουργήσατε εσείς). Πηγαίνετε πάνω στο πρώτο μήνυμα, πατάτε το κουμπάκι "Τροποποίηση"  που είπαμε και διορθώνετε τον τίτλο του πρώτου μηνύματος. Μετά από αυτό, τα νέα μηνύματα που θα γράφονται στο εξής θα έχουν το νέο τίτλο του πρώτου μηνύματος.
 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2011, 14:35 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Πώς κάνω παράθεση (ή πολλαπλές παραθέσεις) σε ένα μήνυμα;
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 20, 2009, 04:20 »
"Παράθεση" λέμε αυτό που παίρνετε ένα μήνυμα ενός άλλου (ή μέρος του) και το ενσωματώνετε στο μήνυμά σας, π.χ. για να του απαντήσετε επειδή είχε γραφτεί μερικά μηνύματα πιο πριν ή και σε άλλη σελίδα του θέματος.
Όπως αυτό π.χ.:
1. Πού πήγαν τα απεσταλμένα μηνύματά μου;
Όταν στέλνετε ένα προσωπικό μήνυμα σε κάποιον.....

Υπόψιν: Κάνοντας κάποιος κλικ πάνω στην επικεφαλίδα της παράθεσης (εκεί που λέει "Παράθεση από: Atmos κτλ...") θα οδηγηθεί στο αρχικό - πρωτότυπο μήνυμα από το οποίο έγινε η παράθεση.
 
Για να κάνετε παράθεση ενός μηνύματος στο δικό σας, βρείτε το μήνυμα που θέλετε να συμπεριλάβετε στο μήνυμά σας, και δεξιά πάνω από αυτό κάντε κλικ στο κουμπάκι "Παράθεση". Αμέσως θα ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο όπου θα συμπεριλαμβάνεται όλο το μήνυμα που θέλετε να κάνετε παράθεση αλλά και κάποια στοιχεία κώδικα στην αρχή και στο τέλος του (ποιος και πότε το έστειλε κτλ.).
Μην πειράζετε καθόλου αυτό που υπάρχει έτοιμο. Ό,τι θέλετε να γράψετε, γράψτε το κάτω από την παράθεση.

Αν θέλετε όμως να κάνετε παράθεση σε ένα μακροσκελές μήνυμα άλλου χρήστη ή σε ένα τμήμα του μόνο, κάντε όπως παραπάνω την παράθεση κανονικά και μετά σβήστε ό,τι δε σας χρειάζεται και κρατήστε μόνο τα σημεία που θέλετε να σχολιάσετε ή μόνο την αρχή αν είναι μακροσκελές. Προσοχή μην πειράξετε όμως τα σημεία του κώδικα που βρίσκονται στην αρχή και στο τέλος της παράθεσης (που είναι ανάμεσα σε αγκύλες) ώστε και να βγει σωστά η παράθεση στο μήνυμά σας αλλά και κάποιος να μπορεί, κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο της παράθεσης (εκεί που λέει "Παράθεση από...") να οδηγηθεί κατευθείαν στο αρχικό μήνυμα ώστε να το διαβάσει ολόκληρο, αν επιθυμεί.

Αν σε ένα μήνυμα θέλετε να κάνετε παραθέσεις από περισσότερα μηνύματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρολάρετε λίγο τη σελίδα παρακάτω από το πλαίσιο που γράφετε το μήνυμά σας. Εκεί θα βρείτε προηγούμενα μηνύματα όπου δίπλα από το καθένα γράφει "Εισαγωγή παράθεσης". Κάνοντας κλικ πάνω στο "Εισαγωγή παράθεσης" σε κάθε μήνυμα, αυτό αντιγράφεται αυτόματα στο πλαίσιο κειμένου που γράφετε το μήνυμά σας. Απαντήστε κάτω από την παράθεση και στη συνέχει κάντε πάλι κλικ στο επόμενο που θέλετε να παραθέσετε κτλ.

----------
Παρακαλώ: Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε παράθεση όταν το μήνυμα στο οποίο απαντάτε βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Εκτός του ότι είναι πλεονασμός, είναι και κουραστικό να συναντάμε τα ίδια πράγματα δυο φορές. Όταν το μήνυμα στο οποίο θέλετε να απαντήσετε είναι το τελευταίο, πατήστε απλά "Απάντηση" (κάτω από το τελευταίο μήνυμα της σελίδας που βρισκόσαστε, ίσως να χρειαστεί να ρολάρετε λίγο).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2011, 03:15 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Πώς θα ειδοποιούμαι για ένα θέμα που με ενδιαφέρει;
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 18:08 »
Όταν δημοσιεύετε μια απάντηση σε ένα θέμα, το λογικό είναι να θέλετε να δείτε και τι απαντήσεις γράφτηκαν από άλλους χρήστες μετά τη δική σας.
Ο πιο απλός τρόπος για να γίνεται αυτό αυτόματα (σε θέματα που έχετε δημοσιεύσει μηνύματα) είναι να πάτε στο Προφίλ > Αλλαγή προφίλ > Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, και να τσεκάρετε εκεί που λέει: "Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων όταν δημοσιεύετε νέο θέμα ή απαντάτε σε μία που ήδη υπάρχει."
Στη συνέχεια, στην από κάτω γραμμή, δεξιά από το "Για θέματα και πίνακες για τους οποίους έχω ζητήσει ειδοποίηση, ειδοποίησέ με:"  επιλέξτε από το pul down menu την επιλογή "Αμέσως αλλά μόνο για το πρώτο αδιάβαστο μήνυμα". Έτσι θα σας έρθει αμέσως ειδοποίηση στο e-mail σας όταν γραφτεί το επόμενο μήνυμα κάτω από το δικό σας αλλά δεν θα σας έρθει για τα επόμενα μετά από αυτό, μέχρι να επισκεφτείτε το θέμα και να τα διαβάσετε.

Αν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ένα θέμα που παρακολουθείτε, πηγαίνετε σ' αυτό το θέμα και πατήστε το κουμπάκι "Μη ειδοποίηση" που βρίσκεται στην κορυφή ή στο τέλος του παραθύρου του θέματος. Διαβάστε το παραθυράκι που θα ανοίξει για να ξέρετε τι ακριβώς θα κάνετε με αυτή σας την ενέργεια.

Με αυτόν τον τρόπο πάλι, (πατώντας το κουμπάκι "Ειδοποίηση" σε ένα θέμα), μπορείτε να παρακολουθείτε και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ακόμα και για ένα θέμα που εσείς δεν έχετε δημοσιεύσει μήνυμα αλλά σας ενδιαφέρει να το παρακολουθείτε.

Συγκεκριμένα το κουμπάκι αυτό είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις:
Όταν έχετε ενεργοποιημένη την ειδοποίηση σε ένα θέμα, το κουμπάκι γράφει "Μη ειδοποίηση" ώστε πατώντας το να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις. Αν δεν είναι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση για το θέμα, τότε γράφει "Ειδοποίηση" ώστε πατώντας το να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γι' αυτό το θέμα.  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2009, 01:12 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Κάθε φορά πρέπει να βάζω τον κωδικό μου για να συνδεθώ;
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 03:43 »
Όχι. Δεν είναι ανάγκη να γράφετε κάθε τόσο τον κωδικό σας κτλ. Τη διαδικασία μπορείτε να την αποφύγετε πολύ εύκολα. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας, επιλέξτε από το μίνι μενού που εμφανίζεται δίπλα από το πεδίο των κωδικών το: "Χωρίς όριο", έτσι την επόμενη φορά που θα ανοίξετε τον browser σας και θα επισκεφτείτε το e-kapnisma.gr, θα συνδεθείτε αυτόματα με το όνομά σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
: Κάντε αυτό μόνο αν χειρίζεστε μόνο εσείς τον υπολογιστή σας. Μην το κάνετε αυτό σε ξένους υπολογιστές ή σε δημόσιους (Internet καφέ) γιατί ο επόμενος που θα καθίσει στον υπολογιστή που χειριζόσασταν πριν και επισκεφτεί το φόρουμ, θα μπορεί να δημοσιεύσει μηνύματα με το δικό σας όνομα και να διαβάσει ακόμα και τα προσωπικά σας μηνύματα.

Αν συνδέεστε από δημόσιο υπολογιστή, πριν εγκαταλείψετε τη σελίδα πατήστε "Αποσύνδεση" (πάνω δεξιά). Επίσης την ώρα που συνδέεστε, επιλέξτε από το μίνι μενού που εμφανίζεται δίπλα από το πεδίο των κωδικών το: "1 ώρα", ώστε ακόμα και να ξεχάσετε να αποσυνδεθείτε φεύγοντας, θα μπορεί να σφετεριστεί κάποιος το όνομά σας μόνο για μία ώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2009, 01:23 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Ειδοποίηση κατά τη δημοσίευση σε παλιό θέμα
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 24, 2009, 00:32 »
Μερικές φορές, όταν πάτε να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα σε ένα θέμα που είχε μείνει χωρίς καμία νέα δημοσίευση για καιρό, την ώρα που πάτε να γράψετε το μήνυμα βγαίνει μία ειδοποίηση με κόκκινα γράμματα που λέει:

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 60 ημέρες.Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.                            
(Το "60" μέρες μπορεί και να είναι "90" ή οτιδήποτε άλλο, ανάλογα τη ρύθμιση).

με προειδοποίησαν κάτι κόκκινα γράμματα -τού forum- ότι ίσως θα ήθελα να ανοίξω νέο θέμα.
Δεν νομίζω, αν καί το σκέφτηκα γιά να ποστάρω εδώ.
Το αποφάσισα μιά καί δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε topics.

 Πολύ καλά έκανες και καλά κάνεις.
 Η υπενθύμιση με τα κόκκινα γράμματα είναι περισσότερο γι' αυτούς που δεν κοιτάζουν τις ημερομηνίες και μερικές φορές δημοσιεύουν μήνυμα νομίζοντας ότι το προηγούμενο γράφτηκε πρόσφατα.
 Από τη στιγμή που κάποιος έχει επίγνωση του γεγονότος (έστω και αν το αντιλήφθηκε μετά την ειδοποίηση), εναπόκειται στην κρίση του.
 
 Εμείς αποφασίζουμε, δεν αποφασίζουν τα μηχανήματα και οι αυτοματισμοί.  ;)

Υπάρχουν και θέματα που μπορούν να ενεργοποιηθούν και μετά από χρόνια. Τα μηχανήματα δεν έχουν την κρίση να τα ξεχωρίσουν.  :)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

 • *****
 • 5632
 • Φύλο: Άντρας
  • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Προβλήματα στη μορφοποίηση των κειμένων
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 24, 2012, 04:45 »
Οι πολλές μορφοποιήσεις, ιδίως σε περιοχές που αλληλοκαλύπτονται, μπερδεύουν τον WYSIWYG editor (που είναι σαν κειμενογράφος του word). Αν θέλετε να γράψετε τέτοιο σύνθετο κείμενο, πριν αρχίσετε τη σύνταξη του κειμένου σας, απενεργοποιήστε το στιλ κειμενογράφου κάνοντας κλικ στο κουμπί (πάνω δεξιά εκεί που γράφετε το μήνυμά σας) για να γράψετε σε μορφή κώδικα BBCode. Το μόνο κακό είναι ότι έτσι τις μορφοποιήσεις σας θα τις δείτε μόνο μετά την αποστολή ή πατώντας (πριν την αποστολή) την "Προεπισκόπηση", όχι στο παράθυρο που γράφετε.

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε μόνιμα τον κειμενογράφο WYSIWYG (δηλ. να είναι απενεργοποιημένος από προεπιλογή), πηγαίνετε πάνω στο μενού του φόρουμ στο Προφίλ > Αλλαγή προφίλ > Ρυθμίσεις εμφάνισης > και ξετικάρετε το κουτάκι δίπλα από το "Εμφάνιση κειμενογράφου WYSIWYG στη σελίδα αποστολής μηνύματος εξ ορισμού."
Αν θελήσετε να τον ενεργοποιήσετε πάλι πρόσκαιρα, μπορείτε να το κάνετε με το κουμπάκι που είπαμε παραπάνω.

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers Ατμοποιητές "εμπορίου" 1401 222060 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 06:51
από Tem
Dani Box [Ηλεκτρονικά mods] 983 121083 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 15:58
από Nikrom
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 984 134677 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 09:15
από ThioVag
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2919 425004 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 21:22
από Sergios
καλύτερες γεύσεις φράουλας Shake and Vape 28 20312 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 20:55
από anetost
My Flavor Shot Reviews Shake and Vape 1 2051 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 19:30
από chkontog
Steam Train Shake and Vape 191 65094 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 09, 2024, 14:48
από Barbapaidi
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας! Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 1275 222708 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 08, 2024, 00:52
από treloneritis
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 144 44639 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 17:38
από treloneritis
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1883 254283 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 12:41
από ThioVag
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 820 161990 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 04, 2024, 20:25
από Valantis04
Αστοχίες (ανάφλεξη-σκάσιμο) μπαταριών Ιόντων Λιθίου [Μπαταρίες για mod] 104 18571 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 03, 2024, 16:37
από netsplit