vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

672 επισκέπτες, 7 χρήστες
kotsos75, tsoutseki, manoslykos, Doubt, camber, Milarepa, Tem

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #405 στις: Ιουνίου 24, 2014, 12:45 »
Αυτό το εχω ακούσει κι εγώ. Βέβαια εχω και ενα φίλο που το εχει κανα χρόνο και δεν του το έκανε αυτό .Σαν κουμπί βέβαια είναι πιο "μαλακο" του sigelei νομίζω και ίσως βγεί πιο αντοχής! Τί να πω? Κάηκα με το κουμπί του svd και.....

απλά θέλει έξτρα μπαταρίες ατμο και φορτιστή σε σχέση με το itaste mvp...

Το svd εχω τώρα όχι το mpv!!

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
« Απάντηση #406 στις: Ιουνίου 24, 2014, 12:50 »
Το δικό μου  Vamo V5  το δουλεύω με  Davide BDC, Nautilus, Mini Protank ΙΙΙ ,  εδώ και ένα μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του. Τόσο πολύ που θα παραγγείλω από  ft  και δεύτερο τέλος μήνα.
Δεν θα έχεις πρόβλημα ότι και να του βάλεις πάνω.

Sent from LG G2

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #407 στις: Ιουνίου 24, 2014, 13:05 »
Το sigelei το έχω δει σε γνωστό που το πρόσεχε, και η πλακέτα ανεβαίνει αρκετά εύκολα, από τα δύο θα ψήφιζα Vamo.
Πόσο σοβαρό είναι αυτο το πρόβλημα ξέρουμε? Δηλαδή το κανει σε όλα ή σε κάποια ?

Αποσυνδεδεμένος guitars

• *
  • 47
  • Η δουλειά θα γίνει νύχτα!
« Απάντηση #408 στις: Ιουνίου 24, 2014, 13:57 »
βρηκα αυτό από ελλάδα: http://www.smartproduct.gr/eleltronika-tsigara/25vamo.html

η τιμή για αυτα που περιλαμβάνει πως σας φαίνεται?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #409 στις: Ιουνίου 24, 2014, 14:13 »
Η τιμή για το πακέτο είναι πάρα πολύ καλή. Αναφέρομαι περισότερο στις μπαταρίες και το φορτιστή φυσικά, καθώς τα clearomiser που απεικονίζονται, δεν νομίζω να τα ευχαριστηθείς με το βάμο.

Αποσυνδεδεμένος guitars

• *
  • 47
  • Η δουλειά θα γίνει νύχτα!
« Απάντηση #410 στις: Ιουνίου 24, 2014, 14:18 »
να 'σαι καλα για την απάντηση! μάλλον μετά απο έρευνα γλυκοκοιτάω τον αεροτανκ

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #411 στις: Ιουνίου 24, 2014, 14:53 »

Βεβαια για VAMO V5 αυτη η τιμη ειναι ακομα καλυτερη ;D

http://focalecig.com/groupbuy/

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #412 στις: Ιουνίου 24, 2014, 15:23 »
Για το Vamo 5 του πρώτου group buy που ολοκληρώθηκε πριν από μέρες, δεν διάβασα και τόσο καλά σχόλια. Δεν μπορώ να θυμηθώ που τα είχα διαβάσει, με πρόχειρο όμως ψάξιμο στο ecf βρήκα αυτό:

"I purchased 2 of the Vamo V5 on the Labor day sale that are now on the group buy, the only 2 things I did not like was it was an older version that does not have the updated screen that shows ohms, volts on the same screen and there is a very very small amount of threads on the top cap to adjust to the atty, approx 1 turn only unlike the other Vamo here that has a lot of adjustment. Plain white box. Consider this a B-C grade?"

Δεδομένου ότι θέλουν και $2.00 επιπλέον για tracking nr, δεν ξέρω αν η διαφορά των 7,5€ ($10.00) με αυτό εδώ αξίζει τον κόπο.

Αποσυνδεδεμένος noobVaper

• *
  • 25
« Απάντηση #413 στις: Ιουνίου 24, 2014, 16:42 »
Πέρα από τα καλά που έχω διαβάσει κατά καιρούς για το Vamo v5, κάπου είδα ότι έχει θέμα στις χαμηλές αντιστάσεις. Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν έχει θέμα στους επισκευάσιμους με αντιστάσεις 0.7-0.9Ω. Γενικά με τις αντιστάσεις κάτω του ενός Ωμ.

Το σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω αλλά επειδή σύντομα θα συνδιαστεί με κλώνο kayfun 3.1, οι αντιστάσεις θα ήθελα να ειναι LR και δεν ξέρω αν αυτό θα είναι δυνατόν...

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #414 στις: Ιουνίου 24, 2014, 16:51 »
Mε το Vamo δε θα μπορεσεις να παιξεις με αντιστασεις κατω του Ω.
Στην καλυτερη θα παιξεις μεχρι 1.2Ω.. Το δικο μου επαιζε απο 1.5Ω κ πανω.

Αλλα δε γνωριζω κ πολλα ηλεκτρονικα mod να παιζουν sub-ohm σε αντιστοιχες τιμες του vamo.
Μπορει κ να υπαρχουν. Δεν τα εχω κοιταξει ολα..

Αποσυνδεδεμένος fotispap3

• 647
« Απάντηση #415 στις: Ιουνίου 24, 2014, 16:58 »
Πέρα από τα καλά που έχω διαβάσει κατά καιρούς για το Vamo v5, κάπου είδα ότι έχει θέμα στις χαμηλές αντιστάσεις. Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν έχει θέμα στους επισκευάσιμους με αντιστάσεις 0.7-0.9Ω. Γενικά με τις αντιστάσεις κάτω του ενός Ωμ.

Το σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω αλλά επειδή σύντομα θα συνδιαστεί με κλώνο kayfun 3.1, οι αντιστάσεις θα ήθελα να ειναι LR και δεν ξέρω αν αυτό θα είναι δυνατόν...

Το v2 που εχω παιζει απο 1,2οhm και πανω, για το v5 εχω ακουσει οτι παιζει απο 1,5 και πανω

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• **
  • 476
« Απάντηση #416 στις: Ιουνίου 24, 2014, 17:09 »
Η πλακετα δινει μεχρι 5 Αμπερ, και 6 βολτ.

6/5=1,2Οhm minimum

Στο εγχειριδιο χρησης προτεινει 1,5-5 Οhm

Εγω τωρα που μιλαμε ατμιζω με 1,3 και δεν εχω προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #417 στις: Ιουνίου 24, 2014, 17:29 »
VV/VW που να δουλευουν αντ/σεις κατω του 1Ωμ , ειναι το DNA 0.5Ωμ , Provari 0.9 Ωμ αλλα θα δωσει μεχρι 3.1-3.2 Volts , το Dani που μπορει να δουλεψει απο 0.7 Ωμ και μπορει να υπαρχουν κι αλλα μοντακια που μπορουν να κατεβουν απο το 1.0 Ωμ , αλλα γιατι να κανω 1.0 Ωμ και κατω σε VV/VW ??? ??

Ο λογος που υπαρχουν τετοια μοντακια και γενικα τετοιες πλακετες , που στην ουσια εχουν ενισχυτη ρευματος , ειναι να σου προσφαιρουν παραπανω Volts απο αυτα που εχει η μπαταρια.
Δευτερον , με χαμηλες αντ/σεις δεν γινεται να παρεις σωστο ρευμα ωστε να σου αρεσει αυτο που μπορει να δωσει το VV/VW .
Οταν εχουμε ενα VV/VW , κανουμε αντ/σεις μεγαλες της ταξης των 2.0 Ωμ , ωστε και δυναμη να εχουμε και καλη (σωστη) θερμοκρασια και διαρκεια της μπαταριας.
Αμα ειναι να τραβαω 4 Αmps απο την μπαταρια για να παρω 3 Volts..................... :tongue_smilie: :confused1: :eyesplash: :idiot1:

Ολα αυτα τα λεω γιατι φιλος με DNA 30 , εκανε αντ/σεις 1.0 -1.3 Ωμ και αυτο που μου ελεγε συνεχεια ηταν    -  δεν δουλευει σωστα το κουτακι  -

Με τετοιες αντ/σεις , τι καλα να δουλεψει.

Του ειπα να κανει αντ/ση 2.3 Ωμ στα 10 Watts και η λειτουργεια της πλακετας ηταν μερα με τη νυχτα σε ολα. Διαρκεια,αποδωση,ντουμανι, γευση.......

Με τον τροπο αυτο , ειδε και οτι και με το VV/VW μπορει καποιος να εχει αυτο που λενε καποιοι για τα μηχ/κα -γλυκο ρευμα-

Tα VV/VW λοιπον , δεν ειναι φτιαγμενα για χαμηλες αντ/σεις , αλλα για αντ/σεις μεγαλες. Δοκιμαστε και τετοιες αντ/σεις και θα δειτε οτι ειναι καλυτερες απο τις μικρες σε VV/VW

athkalta
μπορει να κανω και λαθος , αλλα νομιζω με μια μπαταρια το Vamo εχει 3 ή 3.5 Amps πλακετα.
5 Αmps νομιζω ειναι με δυο μπαταριες.

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #418 στις: Ιουνίου 24, 2014, 18:43 »
Πες τα χρυσοστομε!!!!!   Οι χαμηλες αντιστασεις βγηκαν (και εγιναν μοδα) για μηχανικα, για να μπορεις να ατμισεις σε ψηλα Watts.  Στα ηλεκτονικα δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης.

Να συμπληρωσω οτι σε mod τυπου dna (step up) αν θελουμε να ατμιζουμε χαμηλα η αντισταση μας πρεπει να ειναι πανω απο 2.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #419 στις: Ιουνίου 24, 2014, 19:07 »
Νομιζω πως ξεφυγαμε και παλι απο το θεμα μας που ειναι η βοηθεια για επιλογη mod.
Τις αποψεις και συμβουλες σας για το σωστο τροπο χρησης των mods μπορειτε να τις καταθεσετε στα καταλληλα νηματα.

:OnTopicPlease:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99959 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F