vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

565 επισκέπτες, 3 χρήστες
Nikrom, manoslykos, lagoudakis

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #360 στις: Απριλίου 25, 2014, 12:30 »
το νέμεσις μόλις το παρέλαβα ακριβώς το ίδιο.. το κουμπί σκαλώνει λιγάκι και το σώμα αν το παρατηρήσεις από κοντά έχει μικρά σημαδάκια. Δεν μπορώ να πω πολλά μιας και τώρα το πήρα αλλά δουλεύει μια χαρά ως πρώτη εντύπωση και για τα λεφτά του είναι άψογο.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #361 στις: Απριλίου 25, 2014, 13:05 »
καμια βοηθεια βρε παιδια πριν παραγγειλω? ??? οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ειναι και καιρος για πειραματα :'( !!

Από αυτά που έβαλες έχω  πάρει
τον "trident". Καλός νοτυμανιάρικος, αλλά ο πόλος σπάει για την πλάκα, πρακτικά έρχεται σχεδόν σπασμένος. Μπορείς να τον κάνεις και πάλι να δουλέψει, αλλά...
το kick VW (γιατί έχουν βγάλει και VV..) δυστυχώς το έχω σε μπαταριοθήκη με πτώση σχεδόν 1 V, οπότε δεν περιμένω και πολλά (και αρνούμαι να τη βάλω σε αγγελίες). Για τα ρεύματα του λοιπόν δεν έχω λόγο, θα πω όμως πως έχει προστασία ανάποδης τοποθέτησης μπαταρίας (το επιβεβαίωσα καταλάθος και δε ψήθηκε τίποτα) και κάποια στιγμή μου έπεσε κάτω (οκ, κάποιες στιγμές!) και δεν κατάλαβε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #362 στις: Απριλίου 25, 2014, 15:43 »
το νέμεσις μόλις το παρέλαβα ακριβώς το ίδιο.. το κουμπί σκαλώνει λιγάκι και το σώμα αν το παρατηρήσεις από κοντά έχει μικρά σημαδάκια. Δεν μπορώ να πω πολλά μιας και τώρα το πήρα αλλά δουλεύει μια χαρά ως πρώτη εντύπωση και για τα λεφτά του είναι άψογο.

Mια πατεντα για το κουμπι του Nemesis της Fasttech που το κανει να ειναι '' τέλειο '' , εχει κανει ο sv1awi με ενα κοματακι γυαλοχαρτο 1000αρι .

Προσαρμοζουμε μια βιδα στο σπειρωμα του κουμπιού στο κεντρο που μπαινει ο πολος και το πιανουμε στον δραπανο.
Σιγα-σιγα αρχιζουμε να του δινουμε στροφες και εχουμε το γυαλοχαρτο νακανει επαφη με τον κεντρικο αξονα του κουμπιου.

Ο αξονας γυαλιζει,καθαριζει και απο τη στιγμη που ειναι πια γυαλισμενος , δεν σκαλωνει πουθενα και δουλευει υπεροχα.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #363 στις: Απριλίου 26, 2014, 11:42 »
Καλημέρα !! περιμένοντας το vamo V5 που πήρα από fast tech , είδα και το cool fire 1 σε αγγλικό κατάστημα σε πολύ καλή τιμή μαζί με τη προέκταση ( 30 ευρώ + 0 έξοδα αποστολής) και λέω να το πάρω και αυτό σαν πιο καλαίσθητο για εξόδους …. Αλλά με προβληματίζει κάτι σαν αρχάριο , βγάζει λέει σταθερή τάση εξόδου  στα 8.5 watts .
Εγώ ως εντελώς αρχάριος έχω 2 μπαταριές EGO – T αυτή τη στιγμή , ξέρετε μήπως αυτές τη ταση βγάζουν ?

προφανώς κάνω αυτή την ερώτηση  για να μη με πνίξει το cool fire  με αυτή την τάση
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2014, 12:40 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #364 στις: Απριλίου 26, 2014, 12:08 »
Καλημέρα! Πέρνα και μια βόλτα από εδώ να σε γνωρίσουμε!

Να σε πνίξει λίγο δύσκολο! Οι μπαταρίες ego δίνουν κάπου στα 3.7 βολτ, και αυτά όχι σταθερά. Αν υποθέσουμε ότι δουλεύεις εργοστασιακούς ατμοποιητές 1.8-2.0Ω, τότε τα watt που παίρνεις κινούνται στα 6.85-7.61. Με τα 8.5 θα δεις βελτίωση.

Αν φοβάσαι μήπως πνιγείς με το Coolfire τότε θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις ρυθμίσεις του βάμο, όταν με το καλό το παραλάβεις!

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #365 στις: Απριλίου 26, 2014, 12:12 »
Με έφτιαξες τώρα φίλε μου , εντάξει δεν έχει μεγάλη διαφορά με τις μπαταρίες που έχω τώρα, αλλά σίγουρα έχει διαφορά στο ότι είναι σταθερά … το παίρνω και αυτό τώρα !! :thumpup:

• 9074
« Απάντηση #366 στις: Απριλίου 26, 2014, 14:26 »
Και όμως έχει διαφορά! Στις μπαταρίες που έχεις, αν βάλεις ένα ατμοποιητή με υψηλότερη αντίσταση, τα watt θα πέσουν. Στο coolfire η συσκευή μόνη της θα ρυθμίσει την έξοδο ώστε να παίρνεις πάντα 8.5. Το ότι τα νούμερα συμπίπτουν, είναι απλά τυχαίο. Αν βάλεις έναν ατμοποιητή 1.4Ω στην ego, θα πάρεις 9.78w. Με το coolfire, πάλι 8.5.

Με απλά λόγια, το coolfire κερδίζει την ego στις υψηλές αντιστάσεις, στην αυτονομία και στην σταθερότητα. Η ego κερδίζει μόνο στις χαμηλές αντιστάσεις, και αυτό για πολύ λίγο, μέχρι να πέσει η φόρτιση και μετά να ψάχνεις να δεις για πόσο άδειασε!

Αποσυνδεδεμένος andreashadji

• **
  • 108
« Απάντηση #367 στις: Απριλίου 26, 2014, 17:51 »
Χωρις να ξερω αν παιζει διαφορα στα πακέτα,ο 30s παιζει καλυτερα απο τον B.τουλαχιστον για τα δικα μου γούστα.ωραια ντουμανια και καλη γεύση.

Sent from my Kayfun lite + using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος alexakisdim

• **
  • 125
« Απάντηση #368 στις: Απριλίου 26, 2014, 21:44 »
Καλησπερίζω τα πλήθη και χρόνια πολλά

Καιρός να θέσω κι εγώ το δικό μου δίλημμα.....

Καταρχήν τρία χρόνια ατμιστής άρα ξέρω τι ζητάω....

Η τελευταία μου επιλογή (μάλλον δυστυχώς) και η πρώτη μου αγορά σε mod μιας και είχα βαρεθεί να κυκλοφορώ με τέσσερις μπαταρίες στην τσέπη, ήταν το joytech τevic.
Καλό, χρυσό, με είχε ενθουσιάσει η αυτονομία η ένδειξη μπαταρίας (σοβαρό) και βεβαίως η ευκολία του να φορτίζεται και συγχρόνως να το χρησιμοποιείς.

ΌΜΩΣ τελικά διαπίστωσα και το ΌΜΩΣ......

Αγαπημένοι μου ατμοποιητές ειναι οι aspire bdc, έρχεται μεθαύριο και ο ναυτίλος..... Και τελευταία έχω αγοράσει και έναν kanger Aerotank ο οποίος ειναι κουκλί ΑΛΛΑ ουσιαστικά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΣΩΣΤΑ επάνω στο evic.

Γενικά το πρόβλημα που διαπιστώνω ειναι πως οι ίδιοι ατμοποιητές σε διαφορετικό mod στα ίδια watt αποδίδουν κλάσεις καλύτερο χτύπημα και ειδικά ντουμάνι από ότι το evic. Ειδικά ο kanger για να πάω ότι βγάζει ντουμάνι πρέπει να το δουλέψω τέρμα γκάζια 11 watt και να τραβήξω ρουφιξιά μετά τα πρώτα 4 δευτερόλεπτα.

Το evic το έχω περίπου δύο μήνες.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει καταρχήν η μπαταρία;

Και βεβαίως, θα ήθελα την πρότασή σας για νέο mod, το οποίο να ειναι όσο το δυνατον´ μικρό (πλέον) και να δουλεύει ντουφέκι τους αγαπημένους μου ατμοποιητές....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Διαγραφή παραγράφου .....

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2014, 21:55 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #369 στις: Απριλίου 26, 2014, 22:08 »
Απο mod's , πολλα.   Αν καταλαβα ομως καλα , μαλλον δεν εχεις ασχοληθει και πολυ με αντ/σεις....

Αν κανω λαθος , μπορει να ειναι ακομα και η μπαταρια που εχει προβλημα.  Βεβαια με το Evic μην περιμενεις και πολλα πραγματα.  Μια μεγαλη Ego ειναι.

Τα μοντς που ειναι τωρα καλα και σου δινουν δυναμη στο ατμισμα ειναι απο φτηνα εως και πολυ ακρηβα.
Vamo , Innokin , Zmax , Provari , Nivel , DNA 20-30 κουτακι , Dani , Τyphoon The Eye , Elevator DNA 20 -30 , Λερναια Υδρα / Ζορμπας..................

Το τι θα σου αρεσει και το πιο θα σου κατσει καλα στο χερι και το ματι ομως , ειναι ενα απο τα σημαντικα θεματα , το οποιο θα το διαπυστωσεις πιο καλα αν βρεθεις με καποιους αλλους συνατμηστες και στην Πατρα εχετε πολλους και καλους.

Εμενα για παραδειγμα μου αρεσει το Elevator και τα κουτακια με DNA....αυτο ομως ειναι προσωπικο γουστο.

Σηγουρα βεβαια μπορεις και με το Evic  να εχεις πολυ καλο αποτελεσμα βαση αυτο που μπορει να δωσει.
Το οτι δεν αποδιδει  ομως καποιος ατμ/της με 11 Watts μπορει να ειναι γιατι θα εχει πολυ μεγαλη αντ/ση και τα Watts αυτα μπορει να ειναι λιγα για να εχεις καλο αποτελεσμα .

Αποσυνδεδεμένος kastrinos_1

• 1
« Απάντηση #370 στις: Απριλίου 26, 2014, 23:40 »
Από τον Οκτώβριο του 2011 χρησιμοποιώ το Η.Τ και αποφάσισα να αγοράσω ένα μηχανικό mod. Μετά από πολύ διάβασμα κατέληξα στο Fasttech.
Το πρόβλημα είναι ότι τουλάχιστον από όσο λέει θα έχω πρόβλημα με τις μπαταρίες. Τι μπορώ να κανω;
Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο Site ευρωπαϊκό να ψάξω;
ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #371 στις: Απριλίου 26, 2014, 23:55 »
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2014, 00:01 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #372 στις: Απριλίου 27, 2014, 00:00 »
Μιας και δόθηκε και απάντηση - link για μπαταρίες, ας συνεχίσουμε με το θέμα μας που είναι: Βοήθεια για επιλογη MOD.

Για ερωτήσεις που αφορούν μπαταρίες των mod και οχι τα mod, δείτε και τα νήματα του πίνακα: Μπαταρίες και USB pass-through

Αποσυνδεδεμένος geopal

• **
  • 173
« Απάντηση #373 στις: Μαΐου 02, 2014, 20:25 »
Και όμως έχει διαφορά! Στις μπαταρίες που έχεις, αν βάλεις ένα ατμοποιητή με υψηλότερη αντίσταση, τα watt θα πέσουν. Στο coolfire η συσκευή μόνη της θα ρυθμίσει την έξοδο ώστε να παίρνεις πάντα 8.5. Το ότι τα νούμερα συμπίπτουν, είναι απλά τυχαίο. Αν βάλεις έναν ατμοποιητή 1.4Ω στην ego, θα πάρεις 9.78w. Με το coolfire, πάλι 8.5.

Με απλά λόγια, το coolfire κερδίζει την ego στις υψηλές αντιστάσεις, στην αυτονομία και στην σταθερότητα. Η ego κερδίζει μόνο στις χαμηλές αντιστάσεις, και αυτό για πολύ λίγο, μέχρι να πέσει η φόρτιση και μετά να ψάχνεις να δεις για πόσο άδειασε!

Κι εγώ το σκέφτομαι για CoolFire 1 για τον ίδιο λόγο (έξοδος, ποτάκι κτλ κτλ  :dance3:  ) απλά με προβληματίζει το θέμα της ΜΗ ρύθμισης τους γιατί 'έμαθα' με τον vision spinner εδώ και 1 βδομάδα με Innokin SVD και ατμίζω περίπου στα 4,1 - 4,5 V το Gemini Mini [size=78%]http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=488[/size] Και λέω 'έμαθα' γιατί όταν δοκιμάζω να ατμίσω με τον παλιό egoC μου βγάινουν τα πνευμόνια!! Λες να μου φανεί λίγος ο Coolfire με τον παραπάνω ατμοποιητή? Και αν ναι, αν αλλαξω ατμο θα δω καλύτερα αποτελέσματα? Έχω κολλήσει με τον Coolfire 1 γιατί δεν έχω βρει άλλον σε αυτό το ύψος που χωράει και τσέπη!

• 9074
« Απάντηση #374 στις: Μαΐου 03, 2014, 00:19 »
Αν χρησιμοποιείς ego-c στα 1.8Ω, τότε το cool fire θα σου δίνει 3.9 περίπου βολτ.
Αν χρησιμοποιείς ego-c στα 2.1Ω, τότε το cool fire θα σου δίνει 4.2 περίπου βόλτ.

Όπως καταλαβαίνεις, στην πρώτη περίπτωση θα έχεις λιγότερη απόδοση από ότι έχεις συνηθίσει, ενώ στη δεύτερη θα είσαι πάνω κάτω στα ίδια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F