vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

464 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, manoslykos, jimsiv, SEB

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος manolis182

• *
  • 13
  • Φύλο: Άντρας
  • ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #225 στις: Νοεμβρίου 26, 2013, 00:20 »
απο το vamo εχει στο υπογραφω το svd το ειχα λιωσει το πουλησα σε φιλο το εχει τσακισει περισοτερο και δεν περνει χαμπαρι τιποτα .....

Αποσυνδεδεμένος Kostas1989

• *
  • 84
  • Zmax Sigelei & Kayfun 3.1
« Απάντηση #226 στις: Νοεμβρίου 28, 2013, 15:41 »
Βασικα ειμαι αναμεσα σε τρια.Στο itaste svd,στο vamo v5 και στο zmax teleskopic.Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η ανθεκτικοτητα του,η διακριτικη του εμφανιση(συγκριτικα αναμεσα σε αυτα τα τρια παντα) και η ωραια αισθηση στο χερι.Αν καποιος μπορει να δωσει πληροφοριες απο προσωπικη εμπειρια θα το εκτιμουσα!

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #227 στις: Νοεμβρίου 28, 2013, 20:47 »
Τα μοντακια που αναφερεις τα εχω και τα τρια.και τα τρια ειναι πολυ αξιοπιστα και εχουν πολυ καλα υλικα κατασκευης.απο ευκολια μενου πρωτο ερχεται το vamo μετα το svd παρα τα τρια κουμπια και τελευταιο το τριτο.απο αισθηση στο χερι μου αρεσει πιο πολυ προσωπικα το svd γιατι με τα κουμπια και τις χαραγες και να σου πεσει δεν υπαρχει περιπτωση και ξερεις παντα που ειναι το κουμπι για να ατμισεις.οποιο και να διαλεξεις παντως θα μεινεις ευχαριστημενος.προσωπικα συστηνω το svd ειναι σαν συνδιασμος vamo με τηλεσκοπικο χωρις την αδυναμια που παρουσιαζει το vamo στο σιλικονακι του θετικου πολου.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος kantona4

• *
  • 11
« Απάντηση #228 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 05:07 »
Καλημερα παιδια,μετα απο σχεδον ενα μηνα με το ego-t ψαχνομαι για μια καλυτερη συσκευη ατμισματος,εχω βρει το ismoka igo.Εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο πακετο?ποιο μοντακι προτεινετε για ξεκινημα; 
Εχω μπερδευτει με τοσα που βλεπω και δεν μπορω να καταληξω καπου,ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια η προταση επιλογης. :)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #229 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 05:30 »
Μεχρι ποσα χρηματα εισαι διατεθειμενος να δωσεις?

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #230 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 07:04 »
...ποιο μοντακι προτεινετε για ξεκινημα;...

Vamo V5 APV - VV/VW Stainless Steel

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=564   55 € -15% για τα μέλη του Forum

http://www.replacesmoke.com/vamo-v5-apv-variable-volt-watts-stainless-steel-detail.html   55 € -15% για τα μέλη του Forum

http://www.e-smokers.gr/product/vamo-v5-stainless-steel/   48.90 €

http://www.vapeclub.gr/index.php?id_product=200&controller=product&id_lang=7   49.90 €

L-Rider Robust Stainless Steel

http://www.freesmoking.gr/l-rider-robust   44.90 €
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2013, 07:10 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος ducati01

• *
  • 6
« Απάντηση #231 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 13:59 »
φιλε  kantona μια φτυνη λυση για πρωτο μοντ ειναι και το v1 το οποιο ειναι σετ με φορτηστη και δεν χρειαζεσε extra λευτα για μπαταριες και ειναι αρκετα ιοκονομικο και καλο για πρωτο μοντ  μικρο σε ογκο αλλα ολα ειναι σχετικα, με το ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις?

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #232 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 15:14 »
Τα μοντακια που αναφερεις τα εχω και τα τρια.και τα τρια ειναι πολυ αξιοπιστα και εχουν πολυ καλα υλικα κατασκευης.απο ευκολια μενου πρωτο ερχεται το vamo μετα το svd παρα τα τρια κουμπια και τελευταιο το τριτο.απο αισθηση στο χερι μου αρεσει πιο πολυ προσωπικα το svd γιατι με τα κουμπια και τις χαραγες και να σου πεσει δεν υπαρχει περιπτωση και ξερεις παντα που ειναι το κουμπι για να ατμισεις.οποιο και να διαλεξεις παντως θα μεινεις ευχαριστημενος.προσωπικα συστηνω το svd ειναι σαν συνδιασμος vamo με τηλεσκοπικο χωρις την αδυναμια που παρουσιαζει το vamo στο σιλικονακι του θετικου πολου.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk HD
Μιας που έχεις και vamo και svd, θεωρείς κι εσύ, όπως ο manolis 182, ότι το svd έχει καλύτερο σπείρωμα; Η πλακέτα του, τί λέει; σε σχέση με το vamo;

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #233 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 15:17 »
Το σπείρωμα του SVD είναι πράγματι καλυτερο απο του vamo και επιπλέον δεν παρουσιάζει τα προβλήματα του vamo με το σιλικονακι του πόλου που κόβεται.οι πλακέτες είναι παρόμοιες άλλα προτιμώ το SVD λόγω του τηλεσκοπικου σωλήνα.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ducati01

• *
  • 6
« Απάντηση #234 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 15:49 »
ειχα και svd kai vamo5 και τα δυο ειναι καλα. το svd ειναι κατα τη γνωμη μου καλυτερο σε ποιοτητα και λιγο διαφορετικο απο τα αλλα ομως ειναι και αρκετα μεγαλο ,τα σπειρωματα του ειναι καλυτερα και ο πολος ειναι με ελατηριο που ειναι σωτηριο. Τo vamo εχει ενα θεματακι με τα σπειρωματα γενικα θελει λιγο προσοχη  αλλα το σωνεις με το πανω δαχτυλιδι οποτε δεν χρειαζοναι τσιτα σφυξημο οι ατμο, ομως για τα λευτα του ειναι μια πολυ καλη λυση. Το svd νομιζω οτι ειναι ενα εξελιγμενο και πιο ομορφο vamo.

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #235 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 15:59 »
Για το Vamo δεν έχω άποψη, οπότε άκου τα άλλα παιδιά, αλλά για το SVD έχω να πω ότι δίνει πολύ καλά ρεύματα, είναι εύκολο στην χρήση και το παράγει η πιο αξιόπιστη κινέζικη εταιρία. Τα σπειρώματα είναι πολύ καλά, πρέπει όμως πάντα να τα προσέχεις για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αποσυνδεδεμένος alexan985

• *
  • 59
« Απάντηση #236 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 16:33 »
Και τα δύο είναι πολύ καλά μοντς για τα λεφτά τους και ότι καλύτερο για να μπεις στα vv/vw mods, φέροντας πανομοιότυπες πλακέτες 33.33Hz .
Είχα και τα 2, το svd είναι μια πιο γεροδεμένη κατασκευή. Έχει καλύτερη αίσθηση μετάλλου. Δίνει το ίδιο ρεύμα με το vamo σύμφωνα με την δική μου αίσθηση.
Παρόλο που πολλοί είναι κατά του vamo, εμένα μου αρέσε πιο πολύ από το Svd:
1) γιατί μου άρεσε πιο πολύ η μονοκόμματη κατασκευή , παρόλο του πιο φτηνού σε αίσθηση μετάλλου.
2) λόγω το 1, είναι πιο δικριτικό, παίζει ρόλο και η ελαφρώς μικρότερη σε μήκος σωλήνα.
3) το πάρα πολύ εύκολο μενού για καθημερινή χρήση, που δεν έχω βρει άλλο πιο εύκολο εκτός των συσκευών dna20.

Το μόνο πράγμα από την πλευρά μου που έπρεπε να κάνω για να λειτουργεί όπως πρέπει ήταν αν αλλάξω το o-ring κάτω από τον θετικό πόλο, και το vamo ήταν η ολοήμερη συσκευή ατμίσματος για πολύ καιρό, με αντιστάσεις >1,2Ω

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #237 στις: Δεκεμβρίου 03, 2013, 21:11 »
χρειαζεται ένα δευτερο μοντ. Με 55 ευρω  παραγγειλε τα στο Χονγκ-κονγκ και τα δυο...

Αποσυνδεδεμένος kantona4

• *
  • 11
« Απάντηση #238 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 01:28 »
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και την βοηθεια σας.
Φιλε ducati01 που μπορω να βρω το ν1 που λες,υπαρχει σε ελληνικο site;?
Μεχρι 80€ σκεφτομαι να διαθεσω οποτε ειμαι στο ψαξιμο  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #239 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 01:45 »
Με μια γρηγορη αναζητηση: Mod v1.
Εγω παντως δε θα σου προτεινα το v1. Πολυ καλυτερo ειναι το Vamo.
Αν εχεις υπομονη μπορεις να το παραγγειλεις αρκετα φτηνα απο Κινα,
αλλιως το βρισκεις σε αρκετα ελληνικα καταστηματα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374999 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99946 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F