vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

558 επισκέπτες, 7 χρήστες
guss, manoslykos, camber, george kotsopoulos, Milarepa, stauros53, maprix

Eleaf iStick 40W TC

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • Φύλο: Άντρας
  • a toda madre o un desmadre
Απ: Eleaf iStick 40W TC
« Απάντηση #540 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 10:27 »
Κανένα θέμα δεν θα έχεις. Για να το δουλέψεις TC να πάρεις τις κεφαλές ni200.
Αλλά πρώτο vape με subtank? To έχεις δοκιμάσει δηλαδή, σου κάνει?

Αποσυνδεδεμένος NIKKAPS

• **
  • 189
« Απάντηση #541 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 01:40 »
Τελικά παιδιά αγόρασα το Joyetech evic vtc mini...αξίζει λέτε τα παραπάνω λεφτά σε σύγκριση με το istick 40???

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #542 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 02:38 »
Φυσικά και αξίζει.  :thumpup:
Το VTC mini έχει: μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερες επιλογές, αναβαθμίσιμο λογισμικό, αποσπώμενη μπαταρία κτλ.

Από την άλλη το istick είναι καλό αλλά ένα σκαλοπάτι πιο κάτω.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #543 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 11:26 »
Τελικά παιδιά αγόρασα το Joyetech evic vtc mini...αξίζει λέτε τα παραπάνω λεφτά σε σύγκριση με το istick 40???
Έχω πιάσει στο χέρι μου και το νέο istick 60w. Το μόνο πλεονέκτημα που έχει έναντι του vtc είναι το σημαντικά χαμηλότερο βάρος.
Το vtc όμως είναι full metal jacket  :)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #544 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 17:05 »
Πήρα προχτές ένα istick40 και το μόνο που έχω να πω στα σίγουρα είναι ότι η μπαταρία του κρατάει αρκετά παραπάνω απ'το 30άρι με kfl+ πάνω και λειτουργία νw στα 10watts. Ίσως βέβαια επειδή το 30άρι έκλεισε 8μηνο πια στα χέρια μου αν και δεν δείχνει -αισθητά τουλάχιστον- ότι μασάει προς το παρόν..

Όπως και να'χει μέχρι να φτάσει η ώρα της πρώτης φόρτισης δήλωσα αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή του, ελπίζω να συνεχίσει έτσι το μικρό. Σιγά σιγά θα το δούμε και σε tc.. :)

Αποσυνδεδεμένος kerai

• *
  • 59
« Απάντηση #545 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 21:06 »
Και εγώ πήρα ένα iStick την Τρίτη που μας πέρασε. Με βγάζει ως τώρα Μ.Ο 2 ημέρες. Καλούτσικο φαίνεται αν και θα προτιμούσα να έγραφε έστω την ώρα και να ήταν πιο όμορφο :)

Subtank nano @ 20-25W και (από την Τρίτη έως σήμερα) εδώ και 5 ημέρες δεν έχω τελειώσει ακόμα το πρώτο μπουκαλάκι υγρό των 10ml)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #546 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 22:18 »
Από τα 7 σου ποστ εδώ μέσα, τα δυο είναι για να μας πεις πόσο άσχημο είναι το 40ρι στικάκι. Χωρίς καν να μας εξηγείς τι σε χαλάει στην αισθητική του.
Εκτός κι αν είσαι το alter ego του Καρίμ Ρασίντ, να σου υπενθυμίσω ότι το μικρό μέγεθος σε ένα κουτάκι είναι από μόνο του στοιχείο καλής αισθητικής. Ενα μεγάλο τετράγωνο κουτί είναι εύκολο να σχεδιαστεί, αλλά άσχημο. Ενα κουτί με φιοριτούρες και σχέδια, αλλά μηδαμινή αίσθηση οικονομίας όγκου επίσης δεν διεκδικεί βραβείο αισθητικής. Είναι εύκολο να βάλεις τα πάντα σε ένα κουτί και μετά να αυξήσεις το μέγεθός του για να προσθέσεις σχέδια. Δύσκολο όμως να χωρέσεις τα πάντα χωρίς ούτε ένα περιττό κυβικό εκατοστό και να καμουφλάρεις τον ήδη μικρό όγκο κόβοντας κάθε περιττή γωνία και κάνοντάς την καμπύλη.
Σ΄αυτό τον τομέα η eleaf τα έχει καταφέρει.
Οπως τα κατάφερε και ο σχεδιαστής της πλακέτας της σε οικονομία κινήσεων.
Πέρασαν αρκετά μοντάκια από τα χέρια μου τον τελευταίο καιρό.
Ολα είχαν καλύτερες πλακέτες από το στικάκι - χωρίς η δικιά του να είναι κακή βέβαια.
Το μόνο όμως που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι το στικάκι, ακριβώς επειδή έχει το καλύτερο κράτημα στο χέρι μου και δεν παλεύω με συνδυασμούς κουμπιών για να αλλάξω βατ, βαθμούς και λειτουργία.

ΥΓ. την ώρα ποια μοντάκια την γράφουν;

Αποσυνδεδεμένος kerai

• *
  • 59
« Απάντηση #547 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 23:13 »
Νευρακια;

Κλείνω βδομάδα σε λίγο και έχω δικά μου 1 ατμοποιητη και 1 μοντ. Για τι θέλεις να γράφω; για αυτά που δεν έχω; η αυτά που έχω; ή τέλος πάντων πες μου τι πρέπει να γράφω για να είναι αποδεκτά.

Αν με ρωτάς όμως τι δε μου αρέσει στο στικακι είναι ότι είναι λίγο κιτς. Χωρίς να χρειάζεται να είμαι alter ego του Rashid ή του Ive και καθώς η αισθητική είναι υποκειμενικη, εξηγώ:

Θα το προτιμούσα ολόκληρο σε brushed ή blasted μεταλο, χωρίς διχρωμίες. Η αίσθηση στην αφή είναι καλή αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν είχε πλαστικά μαλακά μέρη μέσα στα κενά αέρα που έχει η κατασκευή.

Είμαι πιο πολύ του μινιμαλ και μερικά μηχανικά που έχω δει (για αυτά επιτρέπεται να μιλαω; ) είναι φανταστικά, μεταξύ άλλων και τα περισσότερα ελληνικά, καθότι SS και unitube αλλά και πανάκριβα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #548 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 23:30 »
Καθόλου νευράκια... αλλά όταν σε έναν πακτωλό άσχημων μοντ, ξεχωρίζεις ένα από τα πιο διακριτικά για να αναθεματίσεις την αισθητική του, αυτό είναι όσο να πεις... ασυνήθιστο.
Και η αισθητική δεν προϋποθέτει κατοχή του αντικειμένου για να την αξιολογήσεις.

Τα μηχανικά μια χαρά αισθητική έχουν, καθώς η έλλειψη πλακέτας μειώνει κατά πολύ τον όγκο και τα κουμπιά τους, επιτρέποντας την έκφραση καλλιτεχνικών ανησυχιών

Αποσυνδεδεμένος kerai

• *
  • 59
« Απάντηση #549 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 23:33 »

Καθόλου νευράκια... αλλά όταν σε έναν πακτωλό άσχημων μοντ, ξεχωρίζεις ένα από τα πιο διακριτικά για να αναθεματίσεις την αισθητική του, αυτό είναι όσο να πεις... ασυνήθιστο.

Η επίκληση στο πλήθος / στον πληθυσμό δεν είναι είναι επιχείρημα.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #550 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 00:40 »
Προσωπικά πάντως το βρίσκω αρκετά όμορφο, μακράν το ομορφότερο όλων των istick θα έλεγα. Μου αρέσει το μέγεθος, κάθεται κουτί στην παλάμη μου. Οι γωνίες που του έκαναν μου ταίριαξαν απόλυτα!
Γι'αυτό και το πήρα δηλαδή μιας και τα σχόλια για τη λειτουργικότητά του σε tc mode άλλα και για την αυτονομία της 2600άρας μπαταρίας του δεν ήταν κι οι καλύτερες, τουλάχιστον όσον αφορά το δεύτερο μέρος όμως μέχρι στιγμής έχω να πω τα καλύτερα και ουδεμία σχέση βρήκα σε σύγκριση με αυτά που διάβασα/άκουσα μέχρι σήμερα.!

Φυσικά όλα είναι υποκειμενικά για τον καθένα από εμάς, δεν περιμένω απ'όλους να συμφωνήσουν. Ούτε βέβαια αποκλείω και την περίπτωση να αλλάξω σύντομα γνώμη ή ακόμα και να του βρω "κουσουράκια" που δεν αναφέρθηκαν καν μέχρι τώρα.
Με την εμπειρία που έχω από istick20, 30, 50 όμως πιο πολλές πιθανότητες δίνω στο να τα βρω πολύ όμορφα με το νέο μικρό.!
Ίδωμεν.. :)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #551 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 01:00 »
To βασικό πρόβλημα του istick 40w είναι η σχετικά μικρή διάρκεια μπαταρίας. Από εκεί και πέρα δεν βλέπω να έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα λειτουργίας. Πάντως το δικό μου έπαψε να λειτουργεί οριστικά μετά από δύο περίπου μήνες χρήσης. Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο και παρά το γεγονός ότι δεν ταλαιπωρήθηκε ποτέ από πτώσεις κλπ.....

Αποσυνδεδεμένος kerai

• *
  • 59
« Απάντηση #552 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 05:05 »
Εγγύηση δεν παίζει;

Προσωπικά πάντως το βρίσκω αρκετά όμορφο, μακράν το ομορφότερο όλων των istick θα έλεγα. Μου αρέσει το μέγεθος, κάθεται κουτί στην παλάμη μου. Οι γωνίες που του έκαναν μου ταίριαξαν απόλυτα!
Γι'αυτό και το πήρα δηλαδή μιας και τα σχόλια για τη λειτουργικότητά του σε tc mode άλλα και για την αυτονομία της 2600άρας μπαταρίας του δεν ήταν κι οι καλύτερες, τουλάχιστον όσον αφορά το δεύτερο μέρος όμως μέχρι στιγμής έχω να πω τα καλύτερα και ουδεμία σχέση βρήκα σε σύγκριση με αυτά που διάβασα/άκουσα μέχρι σήμερα.!

Φυσικά όλα είναι υποκειμενικά για τον καθένα από εμάς, δεν περιμένω απ'όλους να συμφωνήσουν. Ούτε βέβαια αποκλείω και την περίπτωση να αλλάξω σύντομα γνώμη ή ακόμα και να του βρω "κουσουράκια" που δεν αναφέρθηκαν καν μέχρι τώρα.
Με την εμπειρία που έχω από istick20, 30, 50 όμως πιο πολλές πιθανότητες δίνω στο να τα βρω πολύ όμορφα με το νέο μικρό.!
Ίδωμεν.. :)
Εμφανώς πιο όμορφο από τα υπόλοιπα Αδερφάκια του ομολογώ. Ελπίζω με ένα sleeve σιλικόνη να βελτιωθεί κι άλλο το grip.

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2015, 12:09 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #553 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 07:54 »
Για το grip στο εγγυώμαι, όταν θα βάλεις τη θήκη δεν θα το αφήνεις απ'το χέρι εκτός κι αν έχεις μικρή παλάμη και στην κουράζει μιας και θα αισθανθείς ότι μεγαλώνει ελαφρώς το σύνολο.

Πάντως οι σιλικονάτες θήκες όσο κι αν δεν μ'αρέσουν δεν παίζει να μην βάλω σε οποιοδήποτε mod κι αν πάρω, δίνουν απίθανη αίσθηση και κράτημα (ειδικά στα μικρά ) και επίσης μεγάλη σιγουριά-ασφάλεια. Το 30άρι που έχω έκλεισε 8μηνο κι εκτός τις μικρογρατζουνιές στην πάνω "πλάκα" του, το υπόλοιπο σώμα είναι όπως της πρώτης μέρας. Και μιλάω για ένα modάκι που έχει φάει τρελά 8ωρα στη δουλειά μέσα στην τσέπη του παντελονιού. Αναφέρομαι σε δουλειά που δεν περιλαμβάνει καθισιό.. ;)

Αποσυνδεδεμένος kerai

• *
  • 59
« Απάντηση #554 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 13:00 »
Ισχύει αυτό με την αντοχή! Στο κατάστημα είχε τα αδερφάκια eLeaf iStick στο σταντ για τις δοκιμές στα υγρά. Περίμενα να τα δω χιλιογδαρμένα, με πατίνα από την χρήση, με το χρώμα να ξεκολλάει στις γωνίες... Τίποτα. Μηδέν. Ο τύπος εκεί λέει ότι τα έχει 6 μήνες στο σταντ των δοκιμών. ΟΚ λέω, αυτό είναι όντως το καλύτερο stress-test. Το πήρα.

Σιλικόνη:

Δυστυχώς στο κατάστημα είχε μόνο ένα sleeve, και αυτό ήταν άσπρο. Δεν το πήρα καθότι το δικό μου μαύρο. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω ένα μαύρο για πιο διακριτική εμφάνιση αλλά και για λόγους φυσικά αφής. Το θέμα με την σιλικόνη είναι ότι αν έχει μεγάλο συντελεστή τριβής - αν κολλάει κοινώς - θα είναι πρόβλημα στο βάλε βγάλε μπουφάν-παντελόνι. Αν όμως είναι καλής ποιότητας τότε δε θα είναι πρόβλημα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360179 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450508 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110819 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375116 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328415 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F